Mina bästa och sämsta dyraste köp!

Som den modefreak jag är så är det just det jag helst lägger ned pengar på: Kläder, väskor och annat fint. Gärna någon modell eller något plagg som jag försöker göra till "min egen" eftersom jag verkligen tycker det är viktigt med en egen stil och att visa vem man är genom sina plagg. I det här inlägget tänkte jag i alla fall visa er mina bästa och sämsta dyraste köp. Jag ångrar ingenting jag köpt men visst har något använts lite mindre och kanske inte alls behövts idag, så det tänkte jag skulle vara kul för er att få se. Så here we go..

Mitt bästa köp är antingen min väska från Louis Vuitton (en speedy i storlek 30) eller min väska från Gucci just av den anledningen att jag använder dessa två väskor nästan dagligen, förutom när jag är på jobbet. Skulle inte kunna byta ut någon av dem eller välja bara en eftersom båda är bra att ha och fina på olika sätt. Det jag verkligen tycker är extra roligt med just min väska från Gucci är att jag aldrig har sett någon med just denna modell, varken ute på stan eller på sociala medier och ändå var den helt slut i Stockholm. Fick alltså köpa den i London och då var den den allra sista kvar.

Mitt sämsta dyraste köp är nog min twilly från Hermés. Använder det endast utomlands som ett hårband eller tofs. Ganska onödigt köp men något jag vill ha kvar här hemma ändå. Brukar även ha den som en accessoar till min speedy. 

Annat jag använder nästan dagligen är mitt klassiska Clic H armband från Hermés som piffar upp vilken outfit som helst och min korthållare från Louis Vuitton. Vill ni själva unna er något lyxigt som är lite dyrare skulle jag tipsa er om framför allt en väska som aldrig går ur modet och som ni kommer kunna använda både till vardags och festligare tillfällen. Hoppas ni gillade inlägget. <3

Gillar

Kommentarer

Netti Starby
Netti Starby,
Så fina väskor! 😃 Kramis starbys.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Tack snälla! Kramnouw.com/adelinaadelina
cecilia
cecilia,
ÄLSKAR gucci väskan 😊 www.ceciliasalomonsson.devote.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@