MIN YOUTUBEKANAL OCH MINA FAVORIT YOUTUBERS

Är det något jag verkligen älskar så är det att filma utomlands och klippa ihop det till en video. Tycker det är jätte kul och något jag blivit bättre och bättre med. På min allra första video så filmade jag med en iPhone, haha. På min andra video filmade jag med min systemkamera som var alldeles för tung att bära på i värmen och senaste videon blev filmad med världens bästa kamera för resor, nämligen en GoPro Hero 4. I mars reser ju jag igen. Kan skriva vart jag ska i ett annat inlägg! Annars har jag fler roliga resor att se fram emot nästa år, och till dem resorna ska jag använda min GoPro och sedan... Min kommande drönare!! Japp, jag ska köpa en drönare om två månader och jag längtar så himla mycket till att filma utomlands med den.

HÄR har ni min youtubekanal och på sidan av bloggen kan ni även se att jag lagt upp min youtubekanal där så det ska bli lättare för alla att hitta den annars också. Tack till över 3 000 visningar på min senaste video fina ni! Det betyder så himla mycket att ni gillar framför allt den senaste videon som jag är mest nöjd med. Hoppas ni längtar efter att se ännu fler videos från mina kommande resor? Lovar att de bara kommer bli bättre och bättre nu. Har fått flera meddelanden på snapchat från underbara tjejer som vill att jag ska vlogga "En dag med mig" framför allt, men jag kanske gör en sån video utomlands istället? Är helt enkelt mycket mer för att filma bland palmer än här i Sverige. Men man ska ju aldrig säga aldrig.

​Här ovan ser ni mina favorit YouTubes! Janni Delér och Emitaz. Dessa tjejer har rest jorden runt och är såå mycket inspo enligt mig. Speciellt Janni!! Så himla fin tjej. Det jag gillar med henne är att hon verkar så snäll och genuin, dessutom är hon knappt sminkad och naturligt vacker. Det är tjejer som henne jag ser upp till i alla fall!

Gillar

Kommentarer

InspoInred
InspoInred,
Håller med, Janni är också en av mina favoriter. Blir alltid glad när jag kollat på hennes videos <3
http://nouw.com/inspoinred
nouw.com/inspoinred
adelinaadelina
adelinaadelina,
Ja man blir verkligen glad! Så äkta och så fin är hon. <3 nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@