Min dejthelg + veckolista!

Annons: Innehåller en reklamlänk

Hej änglar. Igår blev det tyvärr ingen uppdatering för jag hade fullt upp. Jag hade nämligen en dejthelg på gång! :-) Vi åt middag ute, sov på hotell där vi även drack rosé och åt jordgubbar och hade det trevligt. När vi vaknade imorse så gjorde vi oss i ordning och lunchade ute sedan åkte han hem. Vi hade i alla fall världens mysigaste helg!! Det var min helg det. Här nedan får ni läsa min veckolista också...

VECKANS MÅENDE
Bra och förväntansfull! Lycklig och på bra humör varje dag.

VECKANS KLÄDESPLAGG
Nu blir det ju nästan alltid samma svar här så från och med nu kommer jag nämna ett specifikt plagg som jag haft och gillat extra mycket just denna vecka, och denna vecka får det bli min nya svarta topp som ni kan hitta här.

VECKANS BÄSTA
Min dejthelg som varit helt underbar!! Detta är en kille som jag inte kommer nämna på bloggen allt för mycket som det ser ut just nu.

VECKANS LÄNGTAN
Till min resa om en månad med Amanda och Fanny. Vi har bokat bord på två restauranger än så länge och jag har redan börjat planera outfits till olika tillfällen! Kommer bli en av de bästa resorna helt klart med mina tjejer.

VECKANS GODASTE
Det får nog bli jordgubbarna som ni ser bild på här ovan som jag åt tillsammans med dejten! Alltid trevligt när hotell fixar något så fint.

VECKANS TIPS
Filmen ”Extremely wicked, shockingly evil and vile” på Netflix som är verklighetsbaserad! Så hemsk, men bra...

VECKANS NEDRÄKNING
Till nästa helg. Älskar mina helger med nära och kära!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Min mest likeade bild på adelinaadelina @ instagram denna vecka!

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Ååh, låter ju riktigt drömmig!!angelicawahlin.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Veckans tips kan jag VERKLIGEN skriva under!nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@