Lyxigare känsla i hemmet

Som ni redan vet vid det här laget så älskar jag inredning! Ungefär lika mycket som jag älskar mode. Sedan gillar jag allt som är lyxigt och extra fint. Ens hem speglar vem man är. T.o.m min syster och vänner har sagt till mig att jag ska få hjälpa dem inreda deras lägenhet i framtiden för de tycker jag har ett öga för sådant, haha. Blir så glad! Nä, inredning är verkligen något jag älskar. Så här nedan har ni lite tips för att få lyxigare känsla i era hem också..

x Soffa eller fåtölj i sammet
Har blivit helt förälskad i trendiga soffor eller fåtöljer som är i sammet. En lite lyxigare känsla får man ju och igår såg jag fåtöljer i sammet på ett ställe. Tänkte direkt hur instagramvänligt ställe det vore om det vore ett fik. För fint verkligen! Vill absolut ha en soffa eller fåtölj i sammet i framtiden.

x Ryamatta
Nästan alla jag känner ogillar ryamattor, men inte jag. Det är såå fint! Tänk er en vit eller puderrosa ryamatta..

x Marmor bord
Såklart! Ett runt marmor bord med guldiga ben i vardagsrummet. Wow! Eller varför inte ett stort köksbord i marmor?! Själv skulle jag nog vilja ha ett marmor bord i vardagsrummet i alla fall.

x Guld detaljer
Jag föredrar guld före silver, helt klart. Tycker guld är mycket finare och ser lite lyxigare ut!

x Prydnadskuddar i siden
Har själv sådana och jag älskar dem!! Så fina och lyxiga.

x Blommor
Vad vore ett hem utan fina fräscha blommor?! Jag har oftast en liten tradition under våren och sommaren där jag köper nya blommor en gång i veckan. Älskar det. För någon dag sedan sa en till mig att det som saknas på mitt instagramflöde är fina blommor eftersom det var ett tag sedan jag la ut fina blommor på min instagram, haha. Håller absolut med!

x Doftljus och böcker
Åh vad jag älskar doftljus! Det både doftar gott och sedan är det ju hur fint som helst att ha som inredning. Sedan är fina böcker perfekt att ha som inredning också, till exempel böcker från Chanel, Prada eller Balenciaga.

x Fina boxar och påsar
Ja, som ni säkert redan vet så sparar jag på fina boxar och påsar. Allt från Louis Vuitton, Hermés, Mulberry, Gucci, Chanel, Victoria's Secret till Michael Kors. Lite finare boxar och påsar helt enkelt. Sparar även på "vanliga" boxar om de är fina, som till exempel boxarna från mina födelsedagspresenter. Enkla men fina! Behöver inte alltid vara ett lyxmärke. Sedan tycker jag även att man kan rama in fina lyxpåsar. Kan bli väldigt fint och unikt, tro det eller ej. Tänk er till exempel Hermés eller Chanel. Så fint ju!?

Hoppas ni fick lite inspo!

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
adelinaadelina
adelinaadelina,
Kul att du tyckte det! nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@