LUXURY SHOPPING

Måste tipsa er om shoppingsidor som säljer lyx och designmärken. Personligen tycker jag det är roligare att shoppa direkt i butik när det är en märkesväska eller något annat, men på dessa sidor kan man ändå hitta såå himla mycket fint så värt att tipsa om dem. Hoppas ni gillar detta inlägg och hittar något fint!

​Bild 1 och 3 kommer från Pinterest och nr 2 är min bild.

Netaporter är en brittisk webshop som säljer så himla mycket fint. Alltid senaste trenderna vilket är ett stort plus! Här kan ni till exempel hitta skor från Christian Loubotain. DRÖMskor for sure!!

Mytheresa har ett väldigt stort utbud och här kan ni shoppa märken såsom Prada, YSL, Balmain och många fler. Hur bra?!

Luisaviaroma kan ni hitta märken som Valentino (jag är helt kär i skor från Valentino!), Missoni, Dolce & Gabbana mm.

Nathalieschuterman är en webshop som säljer märkesplagg och det finns även en butik i Stockholm! Här kan ni till exempel hitta väskor från Balenciaga.

Något jag är ute efter för tillfället är ett armband från Mulberry som tyvärr har utgått. Annars skulle jag köpt det när jag köpte min Mini Lily eller senast jag var i Stockholm. Verkligen så himla tråkigt. Letar för fullt på olika bloppisar på instagram, eBay, Tradera och en vintagebutik här i Norrköping som endast säljer dyra märken. Men utan resultat. Hoppas jag hittar en snart! Hoppas, hoppas. <3

Gillar

Kommentarer

Malinonsbjers
Malinonsbjers,
Hej! Jag har en pågående veckans blogg tävling på min blogg 🏆✨ var gärna med 💕
Kram 💋
nouw.com/malinonsbjers
Rebecca
Rebecca,
Vilken fin blogg du har! 😊 Älskar att typ allt går i rosa!finest.se/rebeccaswahn/
adelinaadelina
adelinaadelina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@