Lucka 17 - 23

Sista veckan med min julkalender så här kommer de sju produkter jag fick den här veckan. Jag har dock en kvar, nämligen lucka ”24” som jag får öppna imorgon.

Vi börjar med produkten bakom lucka 17 som då var denna mjuka, milda och framför allt tvålfria rengöringskrämen. Denna rengöringskrämen innehåller helig lotus som är återfuktande. Den ska avlägsna orenheter och samtidigt skydda mot föroreningar. Den ska även återfukta och friska upp din hy.

De här ampullerna från Hydrate-serien i The Ritual of Namasté gömde sig bakom lucka 18. De ska ge huden friskare och jämnare resultat samt bättre lyster.

Sedan var det dags att få en lyxig handkräm som då fanns bakom lucka 19. Äntligen, jag har faktiskt hoppats på en handkräm från just den här serien! Denna handkräm ska mjuka upp och vårda torra händer under vintertid.

Bakom lucka 20 hittade jag denna doftspray för hemmet. Ingredienserna Vit Lotus och Yi Yi Ren ska ge en avslappnande omgivning och doften är samtidigt väldigt unik.

Sedan var det dags att få ett rött läppstift lagom till julen som då fanns bakom lucka 21. Väldigt trevligt! Jag använder dock aldrig rött läppstift utan bara nude, så det här läppstiftet ska jag ge bort.

Bakom lucka 22 gömde sig detta duschskum med en härlig doft av granatäpple och vattenmelon. Fräscht!

Och sedan har vi lucka 23 där detta doftljus fanns. Igen. Jag älskar doftljus men hade önskat att man får olika varje söndag och inte likadana.

Det har i alla fall varit väldigt trevligt med en julkalender som denna i år. Det har varit så himla kul att öppna ett eget litet paket till sig själv varje dag och oj, vad tiden har gått fort den här månaden? December går alltid fort och plötsligt är den mysigaste högtiden jag vet över... Nu får vi i alla fall längta till imorgon och njuta av julledigheten allihopa. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@