Lucka 10 - 16

Ännu en vecka med härliga och fina paket till mig själv från min julkalender. En väldigt bra vecka med behövliga och bra produkter!

Vi börjar med produkten bakom lucka 10 där jag hittade en body mist med doft för både kropp och hem. Den ska ge en uppfriskande känsla för både huden och hemmet och ska ha en blommig doft från Vit Lotus. Den innehåller inte heller alkohol och är bra för känslig hy - Perfekt för mig med känslig hy som undviker produkter med alkohol.

Bakom lucka 11 hittade jag det här schampot som innehåller ekologisk arganolja och shikakai. Det ska stärka hela håret samt vårda hårbottnen samtidigt. Doften är väldigt fräsch, nämligen körsbärsblomma! Det här schampot är fritt från silikon, sulfater och parabener.

Sedan var det dags att få en liten mini mascara som då fanns bakom lucka 12. Nu har jag ju fransförlängning och använder inte mascara men den ska bli kul att använda när jag sen bestämmer mig för att inte ha fransförlängning längre.

Något jag väntat på!! Nämligen en ansiktsmask bakom lucka 13. Den här ansiktsmasken bidrar till att avlägsna döda hudceller, orenheter och stimulerar cellförnyelse. Resultatet blir en mjuk och len hy. Jag älskar att lyxa till det med ansiktsmasker så det här var något jag absolut blev glad över att få.

Bakom lucka 14 så fanns denna rengörande duschskrubben från The Ritual of Sakura som ska släppa fram en ny hud efter att man avlägsnat döda hudceller. Doften är körsbärsblomma och näringsrik rismjölk. Älskar verkligen sådana produkter då jag tycker det är viktigt att skrubba kroppen så man får en mjukare och mer ungdomlig hud full av lyster!

En underbar mousse gömde sig bakom lucka 15. Den ska kyla och återfukta huden på samma gång och har en doft av vit lilja och persikoblomma. Den ser jag fram emot att få använda!

Veckans julkalender avslutades med ännu ett doftljus. Det tackar man absolut inte nej till.

Den här veckan fick jag som sagt väldigt väldigt bra produkter. Mina favoriter var helt klart body misten, ansiktsmasken och duschskrubben. Xx

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Vilka fina produkter!nouw.com/jossanj
adelinaadelina
adelinaadelina,
Amanda
Amanda,
Såå härliga produkter ju!! 😍💗amandalarsson.nu
adelinaadelina
adelinaadelina,
Ja verkligen! <3nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@