Innehållet i min goodiebag från senaste eventet;

Annons: Innehåller reklamlänkar

I torsdags var jag ju på på ett event med Bokadirekt (läs inlägget här om ni missat det) och självklart vill jag visa er innehållet i min goodiebag som jag fick med mig hem! Så himla trevligt när man får en så fin goodiebag hem.

Väldigt bra innehåll, speciellt eftersom jag reser om tre veckor. Så allt det här är behövligt! Det var som att de visste att jag skulle resa och tyckte att jag behövde en sådan box, haha!

Och här har ni innehållet! Först ut har vi då...

En hårmask med macadamiaolja som ska kyla ned och förbättra kvalitén på ett slitet hår. Perfekt att ha efter en solsemester då solen sliter så otroligt mycket på håret.

Mjukgörande Easy Shave gel som har en glideffekt och är transparent, vilket är så bra då man ser vart man rakar sig, och sedan fick jag en Cooling Balm after shave gel som man lägger efter rakningen.

En concealer anpassat för att ha runt ögonen! Den innehåller ris- och rosolja samt arnicaextrakt som ska aktivera cirkulationen runt ögonen där huden är så tunn. Den ska även ta bort mörka ringar och ge en fräsch look. Hur bra?!

En solkräm med högt solskyddsfaktor. Den ska även vara lite täckande så huden blir superfin under solsemestern. Denna solkräm innehåller hyaluronsyra och vitamin E och ska mjukgöra på djupet.

Och slutligen en liten tandkräm som är perfekt inför en resa. Detta är faktiskt en ny tandkräm med whitening och skydd i ett - Perfekt till ett sommarleende! Den ska ge en direkt känsla av vitare tänder och innehåller vårdande zink som ska skydda emaljen.

Tack ännu en gång till Bokadirekt och Glossybox för en superbra goodiebag. Den kommer verkligen komma till användning när jag reser snart. <3

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Det var ju verkligen helt perfekt! Fina bilder <3nouw.com/juliavnmelin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Ser ut som så bra produkter!nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@