Inför vårgarderoben...

Vad lycklig man blir av att vårplagg börjar komma in mer och mer nu! Så himla fina pastellfärger överallt verkligen. Mina favoriter är ju vitt, beige och rosa (puderrosa främst). Men även ljusblått, ljuslila och blågrått är fint. Vill nästan ingenting annat än att gå runt i klackar eller ballerina med en fin kjol och blus. Eller klänning. Här kommer mina måsten inför vårgarderoben. Gjorde denna typ av inlägg förra våren också och det tyckte många om. Sen dess har jag ju fått massa nya läsare så till er nya så är detta något jag gör nästan varje årstid. Våren och sommaren framför allt då det är mina favoritårstider. Så under dessa årstider innebär det mycket inspo, outfits och kollage här på bloggen. Hoppas i alla fall att ni kommer gilla detta inlägg!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Hur fint?! Är helt kär i nr 2 och 8, och självklart nr 6 då jag själv har de byxorna och älskar dem! Perfekt längd, passform och material. Finbyxor men ändå hur sköna som helst. Har även fastnat för volanger på byxor, och inte bara på blusar och klänningar. Kolla bara nr 8. Hur fina?! Ett par svarta finbyxor med volanger är påväg hem till mig, var ju bara tvungen att ha ett par sådana byxor denna vår. Nu vidare till blusar och klänningar.. Mina favoritplagg!

9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR / 14. HÄR

15. HÄR / 16. HÄR / 17. HÄR / 18. HÄR

Tror ni har förstått hur mycket jag älskar plagg i satin va?! Klänningar framför allt. Så lyxigt och fint. Och nr 18 är nog den allra finaste klänningen någonsin!! Den bara hänger i min garderob och väntar på att få användas.. Tänkte inviga den i London tror jag.

19. HÄR / 20. HÄR / 21. HÄR / 22. HÄR / 23. HÄR / 24. HÄR

Vår innebär bland annat ballerinaskor, solglasögon och fina små axelremsväskor i härliga pastellfärger. Ville verkligen ha nr 24 men de är tyvärr slut i min storlek, men finns massa andra storlekar kvar så skynda er om ni vill ha dem! De är så himla fina tycker jag. Ska verkligen hålla utkik och hoppas att min storlek kommer in igen. Sedan är ju solglasögonen från Prada hur fina som helst också. Passar jag i dem blir det kanske mitt nästa köp. Har nämligen svårt att hitta solglasögon för just mitt lilla ansikte.

Hoppas ni fick massa inspo nu. Happy shopping! <3

Gillar

Kommentarer

elin
elin,
Åh vad mycket fint! Man vill ju bara klicka hem allt nu och får en helt ny och fräsch garderob efterapa tråkiga vinter kläder!! 😊devote.se/johnssons
adelinaadelina
adelinaadelina,
Visst är det! Nu längtar man verkligen till våren och fina outfits. <3 nouw.com/adelinaadelina
girlpreneur
girlpreneur,
adelinaadelina
adelinaadelina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@