INFÖR SOLSEMESTERN I VINTER

​Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Är du en av dem som ska resa i vinter? Att ta flyget mot varmare grader när det snöar här hemma är ju hur underbart som helst. Jag åker i mars så det är ett tag kvar men jag vet att många, inklusive min bästis, reser under vinterhalvåret så därför tänkte jag tipsa om lite produkter.

Bra solskyddsprodukter med hög solskyddsfaktor är något som alla borde ha. Man slipper bränna sig och brännan håller sig längre om man faktiskt skyddar sig, även om det tar längre tid att få färg. Jag har alltid väldigt högt skydd! Dessa produkter (klick!) är de jag använder mig av. Är jätte nöjd och bränner mig faktiskt väldigt sällan utomlands just pga att jag skyddar mig! Gott luktar dem också. Oljan kan ni hitta HÄR och tänk på att välja en med solskyddsfaktor. Jag brukar göra som så att jag använder denna alla dagar, och de sista dagarna använder jag olja (med solskyddsfaktor såklart!).

Något annat som många glömmer bort är att tänka på håret också. Håret tar stor skada i solen. Mitt till exempel blir jätte torrt, frissigt och som blond kan jag få gula toner. Något jag slarvat med är att inte ha bra schampoo och balsam osv utomlands. Tyvärr har jag tänkt att "det är bara någon/några vecka/veckor" men hädanefter kommer jag ha allt från bra schampoo, balsam till inpackningar! Kan starkt rekommendera Maria Nilas produkter som ni kan hitta HÄR!

​Och sist men inte minst.. NJUT! Att resa under vintern är det bästa man kan göra. Jag hade ju en underbar vinter när jag åkte till Dubai förra vintern. I år får jag vänta till mars men det gör mig ingenting, tiden går ju fort. Trevlig resa till er som ska åka nu i vinter i alla fall och hoppas ni gillade inlägget. <3

Gillar

Kommentarer

juliaekholms
juliaekholms,
Hawaiian tropics produkter är fantastiska ju! <3 Och fin blogg förresten!

Spana gärna in min blogg om du får en minut över, jag följer alltid tillbaka! Kram!
nouw.com/juliaekholms
adelinaadelina
adelinaadelina,
Håller verkligen med! Älskar dessa produkter. Tack snälla! Kramnouw.com/adelinaadelina
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hawaiian Tropics doftar såååå gott ... jag återkopplar mot min första utlandsresa när jag känner doften av dem produkterna =)nouw.com/frökenrödlök
adelinaadelina
adelinaadelina,
Jaa verkligen!! nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@