INFÖR HÖSTGARDEROBEN...

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Precis som i våras då jag skrev ett "Inför vårgarderoben" inlägg tänkte jag även skriva ett "Inför höstgarderoben" inlägg, dvs ett långt inlägg med bara inspo inför, i detta fall, hösten. Kanske kan vara kul om jag gör ett sånt inlägg inför varje årstid? Det är så roligt när man gör en egen grej som gör min blogg till just min egen så kommer nog börja med det. Önskar ni något inlägg får ni självklart berätta vad så ska jag ordna det. <3

Detta inlägg får i alla fall börja med några favoritblusar som är ett måste i höst. Som ni ser kommer jag gå klädd i vita, rosa och beige plagg även om det blir grått och tråkigt ute. Tycker inte mörka outfits är ett måste bara för det är höst.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Hur fint?! Många av dessa funkar ju bra till våren och sommaren också vilket är viktigt för mig. Nr 6 är påväg hem till mig och jag beställde den i storlek XXS. Väldigt pösig så XS blir nog för stort på mig. Kommer använda den med till exempel en kjol i mocka som jag också beställt (har en del kjolar i mocka nu men kan aldrig bli för många, haha). Fint va?! Har beställt hem såå mycket fint som jag lär visa upp i outfits osv. De trender jag älskar mest är verkligen sammet och silkes plagg. Kolla bara på nr 1. Så himla fint! Även nr 2 är en stor trend, nämligen "pyjamastrenden", en trend jag dock inte fastnat för än men som jag tror många andra gillar.

7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Några kjolar i mocka / velvet som verkligen är ett måste i höst!! Nu äger jag några stycken och jag får aldrig nog. Min favoritfärg när det gäller sådana kjolar är puderrosa och beige. Det kan aldrig bli för många av dessa. Min favorit är nr 15! Är det kyligare ute använder jag helt enkelt strumpbyxor under kjolar och klänningar under hösten. Overknee stövlar värmer också benen väldigt mycket.

10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR / 14. HÄR / 15. HÄR

Inför hösten är det ett måste med snygga stövlar såklart. Själv föredrar jag overknee och har hellre det än andra skor, men inte alla som trivs i det så här har ni lite inspo till skor inför höstgarderoben! Mina favoriter är dock nr 10. Perfekt färg enligt mig! Nr 9 funkar väl mest när hösten är som varmast, som till exempel nu. Hur fina som helst.

16. HÄR / 17. HÄR / 18. HÄR

Och sist men inte minst, en chocker som kan piffa upp vilken outfit som helst! Min som jag har hemma, som ni inte sett än, kommer från River Island (klick!) och den liknar faktiskt nr 18 väldigt mycket eftersom även min har en gulddetalj där bak precis som denna jag länkat till er. Hur fin som helst är den.

Hoppas ni fick lite inspo. Happy shopping finisar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@