HUR MAN HITTAR SIN EGEN STIL

Innehåller affiliate-länkar

(inlägget innehåller adlinks) HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR


Att hitta sin egen stil tar tid. Jag har sen jag varit liten älskat klänningar, gulliga tofsar som sticker ut, hårband/diadem och ballerinaskor. Kort sagt den "typiskt tjejiga looken". Och klackar är ett måste i min garderob. Det ger liksom en illusion av längre och finare ben. Jag har under mina yngre dagar testat olika stilar och velat testa en stil bara för den varit så fin på andra - FEL! Jag har trots allt alltid gått tillbaka till den tjejiga looken. Det är helt enkelt jag. Något kan vara fint på andra men det betyder inte att man själv kommer känna sig bekväm i det.

X Först och främst så handlar allt om ens självkänsla och självförtroende. Det är väldigt viktigt om man ska våga klä sig som man vill/tänker sig. Att klä dig som någon annan bara för att det är fint kommer inte få dig att känna dig säker i din stil. Hitta din egen stil, försök inte efterlikna någon annan, så lovar jag att du kommer känna dig bekväm vare sig det är den tjejiga looken eller den lite tuffare.

X Trender i all ära! Men shoppa endast det som du vet du kommer vilja använda framöver också. Rensa garderoben. Bort med det gamla som du aldrig använder och in med det nya, dvs plagg som du vet att du kommer vilja använda även nästa år.

X Något jag fått upp ögonen för är basplagg! Det är det bästa man kan ha. Klassiska och eleganta basplagg som du kan använda till både vardags och fest utan att det någonsin blir tråkigt.

X Kvalité före kvantitet som jag ofta säger. Själv köper jag hellre två dyrare plagg som håller längre än fem budget. Det gör ingenting om det svider lite i plånboken, det kommer endast få dig att ta bättre vara på plaggen. Lovar!

X Något jag ofta gör när jag ser ett fint plagg i olika färger är att ta fram dem och stå framför spegeln. Vilken färg får dig att känna dig mest bekväm i? Vilken färg är mest "du"? Jag personligen känner mig inte alls bekväm i mörka färger. Jag älskar verkligen ljusa kläder och har alltid gjort. Neutrala färger i ljusa toner. Det är liksom jag.

X Impulsköp är något som enligt mig är det värsta man kan göra. Man slösar så otroligt onödigt mycket pengar och det är oftast sådant man inte ens kommer använda så mycket av som man impulsköper. Jag planerar alltid mina köp! Innan jag shoppar tänker jag igenom det ordentligt. Om jag kommer använda det. Om jag har användning av det. Om det verkligen är jag. När och hur jag kommer använda det. Det jag shoppar är oftast något jag innan letat efter.

X Fortsätt inspireras och prova dig fram. Att hitta sin egen stil sker inte över en natt. Tänk såhär: När du går in i ett rum fullt med folk, så är det DIG man ska se.

Gillar

Kommentarer

hallberg
hallberg,
bra inlägg!nouw.com/hallberg
amandadellien
amandadellien,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@