HAPPY SINGLES DAY

Idag är det alla singlars dag. Det visste jag inte förrän jag såg att Chiquelle (affilitatelänk, klick!) skrev om det på instagram samt deras hemsida. Använder ni koden SINGLE20 så får ni faktiskt 20% rabatt på hela sortimentet, gäller dock endast idag! Jag som är singel tänkte ikväll öppna upp mig och vara personlig för en gångs skull, och skriva om singellivet. Hur passande som helst!

Många tycker det är riktigt tråkigt att vara singel och letar oftast efter kärleken hela tiden. Jag däremot tar verkligen vara på denna perioden och är verkligen SÅ himla stolt över mig själv och lycklig. Kanske är jag för upptagen med annat så som att fokusera på karriär, vänner, resor och shopping som gör mig lycklig? Jag har helt enkelt inte ens tid eller lust att leta efter kärleken, vilket man egentligen inte ens ska göra. Jag har varit singel på riktigt i fyra år, och med på riktigt menar jag att jag inte varit kär eller intresserad av någon. Knappt dejtat och knappt haft kontakt med någon alls. Jag trivs med att bara ha mina närmsta vänner och helt enkelt vara för mig själv. Jag är väldigt lycklig och har alltid ett leende på läpparna. Är det något människor jämt säger när de ser mig så är det att det lyser om mig, att jag ser så lycklig och glad ut.

Vissa kanske tycker det är tråkigt att vara singel, men jag har utvecklats så himla mycket. Att vara singel innebär för mig att fokusera på sig själv, leva livet och göra det man vill. I mitt fall så har det varit att jobba sig uppåt, resa och skratta med vännerna lite extra. Missuppfatta mig inte, jag tycker kärleken är det finaste här i livet men då vill man ju ha en riktig kärlek i livet. Allt för många tycker att livet går ut på att hitta någon att leva med bara för att man ska ha en partner i livet, i mitt fall så vill jag vara lika lycklig som jag är just nu när jag är singel med den personen. Jag vill alltså inte vara med någon som en gång i tiden sårat mig, gjort mig illa och som inte uppskattat mig alla dagar. Jag är lycklig och det ska ingen få ta ifrån mig. Så lycklig som jag är nu vill jag vara med den jag väljer att somna och vakna upp bredvid.

Detta har jag lärt mig de fyra senaste åren: Om man inte älskar sig själv så kommer ingen annan göra det heller. Jag må vara försiktig men det är bara för att jag respekterar mig själv alldeles för mycket för att kunna dejta vem som helst. Jag kan stå helt själv och ändå känna lycka. Det finns ingen mäktigare känsla än det! Så happy singles days alla fina, njut av livet och älska er själva! <3

Gillar

Kommentarer

Alma
Alma,
Vad är det för karriär du fokuserar på? vad vill du göra karriär i?
adelinaadelina
adelinaadelina,
Jag vill jobba med mode och kanske sociala medier. Kram! nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@