Gran Canaria guide

Här kommer en liten Gran Canaria guide, precis som efter varje resa. Sett att mina följare på instagram vill resa hit efter att ha sett mina bilder och jag kan bara säga: Åk! Så underskattat men såå fint. Hoppas ni gillar tipsen här nedan..

Vart ska man bo?
Nu har ju jag bara besökt Puerto Rico och Las Palmas så denna gång tipsar jag om just Puerto Rico främst som jag bodde på. På Puerto Rico skulle jag rekommendera att bo mellan Amadores beach och Anfi beach om man vill ha nära till de finaste stränderna. Åker jag hit igen vill jag bo precis vid Amadores beach. Eller vid Anfi beach där det är lite lyxigare.

Hur är priserna?
Skulle säga att priserna är som i Sverige! Bor man här och jobbar så sa de att lönen man får inte är så bra dock. Men man klarar sig.

Vart hittar man de billigaste flygbiljetterna och hotellen?
Vi bokade ju en All inclusive resa hit genom Ving så det rekommenderar jag! Väljer oftast All inclusive när jag reser.

Vilken strand är bäst?
Av de stränder jag besökte så kan jag säga att både Amadores beach och Anfi beach är så himla fina. Amadores är mer klarblått medan sanden på Anfi är vitare och finare. Nä, jag gillar faktiskt båda! Har även hört att Maspalomas är helt underbart, men dit åkte aldrig vi.

Sevärdheter?
Playa de Amadores, Palmitos park, Puerto de Mogán, Las Palmas, Anfi beach och Amadores beach club bland annat!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@