DRÖMKÖP från Louis Vuitton

När jag senast var i Stockholm så gjorde jag ju ett köp på Louis Vuitton som jag tänkt på väldigt länge. Sedan flera månader tillbaka faktiskt då jag såg det för allra första gången på hemsidan! Jag har planerat det här köpet länge men alltid velat köpa det ”framåt våren”, och nu var det dags kände jag. Har gått runt och varit så rädd att den ska ta slut, att den inte kommer komma in igen om den tar slut osv osv, men jag är så himla glad att jag har köpt den nu. Det är helt klart ett utav mina bästa köp och den är så otroligt fin också.

När jag kom in i butiken och frågade efter mitt kommande köp så sa tjejen som jobbade där ”ja, det är ju verkligen du så förstår att du vill ha den!”. Lite kul att även andra som inte ens känner mig ser vad som verkligen speglar min stil!

Så vad är egentligen mitt senaste köp från Louis Vuitton?
Jo, jag köpte nämligen en...

...scarf!

Och jag undrar, hur något kan vara såhär fint?! Inte ens bilderna kan förklara hur otroligt fin den är. Den är både bredare och längre än min Hermés Twilly så jag kommer kunna använda den till så mycket mer. Till håret, runt midjan som ett ”bälte”, till väskan och så mycket mer! Mönstret och färgen är helt perfekt. Ljusrosa med en klick beige, ljusgrått och vitt. Mina absoluta favoritfärger i ett, och som passar mig och min stil jämt. Sedan är det såklart extra roligt att jag aldrig sett denna scarf på någon annan eller ens på sociala medier, bara på deras egna hemsida. Åh, jag älskar verkligen mitt senaste köp och den kommer jag använda livet ut. <3

Vad tycker ni? Visst är det verkligen ”jag”? Xx

Gillar

Kommentarer

carinakl
carinakl,
Så fin!😍😍nouw.com/carinakl
adelinaadelina
adelinaadelina,
Hihi jaa! Tack <3nouw.com/adelinaadelina
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap
adelinaadelina
adelinaadelina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@