DREAMY UNDERNEATH

Inlägget innehåller affiliatelänkar och vissa bilder kommer från Pinterest

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

ÅH. Det har kommit in så himla fina underkläder på olika shoppingsidor. Jag tycker alla tjejer ska unna sig fina underkläder då och då. Mina drömunderkläder som jag vill ha och kommer införskaffa en dag kommer från Agent Provocateur. Dyra men SÅ fina. Idag däremot tänkte jag i alla fall tipsa om underkläder i budgetklass. Tycker många av dessa påminner om vinter och jul också?! Haha. Ni ska få se..

8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR

Dessa är för fina. Älskar nr 8! Så julig färg dessutom. Jag brukar alltid ha blusar som visar till exempel axlarna eller en urringad blus när jag har en liknande bh som dessa. Tycker det är så fint! Innan kunde man endast hitta sådana bh:n på dyrare butiker men nu kan man hitta en hel del budget också.

13. HÄR / 14. HÄR / 15. HÄR / 16. HÄR / 17. HÄR

Kolla dessa!! Att det dessutom kommit in underkläder i velvet nu. Wow, vad jag måste ha en bh i velvet! Så fint och lyxigt. Synd att det inte var så stort utbud bara..

18. HÄR / 19. HÄR / 20. HÄR / 21. HÄR / 22. HÄR / 23. HÄR / 24. HÄR / 25. HÄR / 26. Christian and Filippa Candles / 27. HÄR

Sist men inte minst, fina sovplagg och gosiga morgonrockar! Nä, jag ser verkligen fram emot hemmakvällar då jag har en mysig morgonrock och ett fint nattlinne under, och dricker varm choklad framför en film/serie. Och såklart, tända ljus i hela lägenheten. Älskar hemmakvällar. Definitionen av perfekta vinterkvällar!

Gillar

Kommentarer

Miss Tosse Queen
Miss Tosse Queen ,
Åh så fint 😊misstossequeen.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Jaa verkligen! <3nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@