Dior Inspo

Tänkte att det var dags för lite Dior inspiration här på bloggen då jag har en hel del saker från just Dior nu...!

Min lilla Dior hörna, med en Chanel påse där bak då. Dior tavlan som jag verkligen älskar från Megan Hess och massa skönhetsprodukter från Dior.

Mina ballerinaskor från Dior som jag köpte i London i våras är och förblir de finaste ballerinaskorna! Så himla fina och jag är så glad att jag valde just dessa och dessutom svart färg. Tidlösa och klassiska skor som alltid funkar.

Mina skönhetsfavoriter är först och främst denna lotion och parfym från Miss Dior. Det är helt klart min absoluta favoritdoft och verkligen en doft jag gärna alltid har utan att någonsin tröttna på den. Deosprayen är också en stor favorit med samma doft! Sist och minst, mitt läppsyl som är perfekt för torra läppar under vinterhalvåret. Mitt i allt kommer även en wish-list i form av ett kollage. Gissa om jag blivit kär i den beige väskan ”Lady Dior bag”? Verkligen så så fin. Det är farligt att kolla på Diors hemsida. Man vill ha så mycket!

Visst är i alla fall Dior helt fantastiskt fint och inspirerande?! Önskar och hoppas att en Dior butik öppnas i Sverige snart där man kan känna och kolla på alla fina väskor och skor. Hoppas ni gillade inlägget och fick lite inspo. Xx

Gillar

Kommentarer

eselimovic
eselimovic,
Åh vad fina bilder!nouw.com/eselimovic
adelinaadelina
adelinaadelina,
Amanda
Amanda,
En liten mini Lady Dior väska har stått på min önskelista lääänge! 💕amandalarsson.nu
adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh! Den är ju såå fin <3nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@