Det bästa från 2017

Förra året körde jag ett helt inlägg med bilder från hela året och en kort sammanfattning om varje månad. I år tänkte jag visa er det allra bästa från mitt år istället. Kul va?! Så here we go..

Den bästa upplevelsen:

Den bästa och roligaste upplevelsen i år måste vara dessa två bloggevent som jag blev bjuden till. Speciellt eventet i somras där endast 50 influensers i hela Sverige blev bjudna och jag var en av dem! Det var liksom det perfekta sommareventet. Jag träffade så trevliga tjejer och hade det så himla kul med min vän Aida. Jag älskar sociala medier och inspireras något otroligt av allt som hör till.

Nu vidare till något annat jag älskar; shopping! Så här nedan får ni se..

Den bästa shoppingen:

Som ni kan se kunde jag inte välja en sak, och egentligen har jag fler favoriter på listan, men tänkte att dessa får räcka. Mitt armband från Hermés, mina ballerinaskor från Dior, mina örhängen från Chanel, mina solglasögon från Prada och min väska från Gucci. <3 Jag kommer använda allt det här livet ut verkligen. För mig är mode och shopping något av det bästa jag vet. Jag älskar att prioritera lite dyrare saker och jag är så himla glad att jag har det här intresset. Det är intressant, roligt och lärorikt. Jag har lärt mig så mycket om mode och hittat min egna stil.

Slutligen vill jag visa er något annat som jag också älskar här i livet, nämligen..

Den bästa resan:

Min sommarresa i fantastiska Grekland! Ett land jag absolut kommer åka tillbaka till en dag. Stranden var helt underbar och jag var så nöjd med allt. Att resa är något av det bästa man kan göra i livet. Man kommer hem med så mycket mer. Längtar verkligen till nästa resa! Jag är så himla lycklig utomlands.

När jag ser tillbaka så har jag faktiskt haft ett riktigt roligt år! Jag har kommit längre med min blogg och gått på bloggevents, jag har shoppat så mycket fint, jag har rest till fyra olika länder. Helt underbart och jag är så glad att jag har upplevt så mycket roligt. Jag har även sagt upp relationer och kommer gå in i 2018 med en ännu bättre inställning än tidigare. Jag kan säga er att de personer jag har nära inpå idag är de som jag gärna upplever ett nytt år med. Jag är liksom trygg. Jag vet vart jag har alla och är så himla glad över alla fantastiska goa fina människor jag känner och lärt känna. 2018 är MITT ÅR som jag ska göra så bra! Jag längtar faktiskt efter att stänga kapitlet 2017 och börja med ett helt nytt. Nytt år, nya möjligheter, nya minnen! Önskar er alla ett riktigt gott nytt år om jag inte hinner blogga innan nyårsafton. Hoppas ni firar in det nya året med glädje och med era nära och kära precis som jag ska göra! Xx

Gillar

Kommentarer

Elin Jonasson
Elin Jonasson,
Så fin du är och riktigt bra blogg!! Kramis www.devote.se/elinpierina
Sofiengblom
Sofiengblom,
Vart ör konfetti ballongerna ifrån? 😍 nouw.com/sofiengblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@