DESENIO

Annons: I partnerskap med Desenio

Ett trevligt hem innebär fin och trendig väggkonst, vilket ni verkligen kan hitta på en av mina favoritsidor Desenio! Här kan ni hitta posters och ramar för alla. Allt från fashion, illustrationer, texttavlor, konstmotiv till mycket mer. Jag älskar ju verkligen att ha posters hemma som speglar mig själv och min stil. Väldigt hemtrevligt och personligt. Fashion är nog min absoluta favoritkategori. Pink lip poster har jag här hemma bland annat och den är verkligen så fin! Här nedan ser ni lite inspo...

Som ni kan se dras jag mycket till beige och creamfärgade posters och inredning. Det är så trevliga färger och ger en harmonisk känsla över hela rummet. Det är en sån lugn och mysig känsla man vill ha i framför allt sovrummet känner ju jag.

Något annat jag verkligen älskar är posters om champagne! Det är både lyxigt, fint och framför allt stilrent. Det tror jag de flesta kan ha för att det finns så himla många olika bilder och texter. Kolla på alla ”champagne-posters” här! Fint va?!

Trots att jag själv dras mer till det beige och creamfärgade hållet kunde jag inte låta bli att falla pladask för denna vägg. Modernt och romantiskt minst sagt!

Måste även tipsa er om Desenio’s ”How to’ funktion på deras hemsida där deras guider hjälper er att skapa ett vackert och trevligt hem. Hur bra?! Allt från hur man skapar den perfekta tavelväggen, hur man inreder ett litet kök (perfekt för mig!), hur man skapar mysfaktorn i ett grått rum till hur man skapar kontrast i sitt eget hem och mycket mer. Det gillas starkt!! Xx

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ihh jag ÄLSKAR verkligen Desenio , hur mycket snyggt har de inte?! <3nouw.com/emmaengstrom
KellyEricsson
KellyEricsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@