DEN PERFEKTA BOXEN FÖR BLONDINER

I fredags fick jag hem bland annat detta paket. Det var inslaget så himla fint och där i fanns allt som mitt hår behöver. Under de två senaste åren har jag som ni redan vet varit askblond och jag trivs såå bra i det. Problemet är väl att man lätt kan få varma toner vilket jag absolut inte gillar så då gäller det att ta hand om håret så gott som möjligt.

I mitt fall fungerar Maria Nilas färginpackning bäst, dvs bättre än till exempel silverschampo som jag upplevt gör mitt hår alldeles för strävt och slitet, till skillnad från denna färginpackning. Jag har länge använt mig av Maria Nilas färginpackning och använt den på ett sätt som en frisör tipsat mig om, nämligen att ha det i torrt hår i ungefär en timme innan man sedan tvättar det. Jag använder då därefter schampo två gånger, en annan inpackning i ungefär fem minuter och avslutar med balsam samt sköljer ur det med kallt vatten. DET funkar bäst för mig! Nu när denna färginpackning tog slut valde jag i alla fall att beställa hem denna fina box där även schampo och balsam från samma märke ingick. Den perfekta boxen för blondiner! Vill ni ha en likadan så kan ni hitta den HÄR (affiliatelänk). Väldigt bra pris också. Älskar det fina paketet och presentbandet!!

Verkligen de bästa produkterna för oss med blont hår.

På köpet fick jag även hem en praktisk reseduo!

Sedan fick jag även hem ett armband från Missfanny.se (klick!) eftersom jag vann deras instagram-tävling. Så himla gulligt armband! Ska faktiskt träffa tjejen bakom företaget snart. Hon verkar ju hur trevlig som helst också. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@