Champagne och glitter

Nu är det mycket mys på stan och är det någon gång jag gillar att trängas i butiker så är det under juletider. All dekoration, julmusik och att julklappar ska köpas är ju något av det mysigaste jag vet. En kaffepaus under såna dagar är väldigt trevligt också! Jag gjorde i alla fall ett litet köp på Newport, min favoritbutik här hemma, och självklart tänkte jag visa er det. Det är väldigt juligt men jag kommer använda det året runt faktiskt.

Champagnefärgade plastrosor med glitter på. Fint va?! Har länge letat efter andra plastrosor till min Klong vas så jag kan byta ut de röda jag har just nu, så när jag hittade dessa var jag tvungen att köpa dem. Champagnefärgade och glittriga passar verkligen min inredning och mig. Väldigt nöjd med mitt köp. Tycker även burken är fin att ha framme som inredning nu under julen. Man kan ju lägga i julgodis eller något annat fint i?!

Ikväll ska jag på ”julstök” på Östgöta Kök här i Norrköping och i helgen åker jag till Stockholm för att umgås med mina saknade tjejer. Fika, shoppa och fota står på schemat. Längtar! Mycket mysigt den här månaden. Xx

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Så himla fina verkligen 🤩 Och hur mycket längtar man inte tills i helgen 😍💗amandalarsson.nu
adelinaadelina
adelinaadelina,
Vi ska ha så kul! <3 nouw.com/adelinaadelina
MALIN
MALIN,
Vad fin du är! Krammalinkirstine.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@