BUD FRÅN GODDRYCK

För någon dag sedan fick jag hem lite produkter HÄRIFRÅN! Detta var alltså ett pressutskick/bud vilket innebär att företag, i detta fallet Goddryck, skickar produkter till stora eller intressanta bloggare/instagrammare så man kan prova dem. När jag provat produkterna jag fått hem får jag skriva om det på min blogg och instagram om jag vill. Inget måste för det är inget samarbete, utan jag får själv göra det om jag vill. Jag tjänar alltså ingenting på det förutom att man får chansen att prova produkter gratis. Vet att många inte vet riktigt hur det funkar så ville förklara det. Nu har jag faktiskt inte testat dessa produkter än men ville ändå visa er mitt fina paket jag fick hem. Vem tackar nej till lite bubbel hemskickat som är så fint inslaget? Så himla kul att komma hem från jobbet och hitta fina paket här vid dörren. Extra kul är det ju när företag mejlar mig och skriver att de tycker mina sociala medier är hur bra som helst. Kom ihåg att jag endast tackar ja till samarbeten eller i detta fall, pressutskick/bud, som jag själv verkligen tycker om och som passar min vardag, min stil och min image.

Kolla rosorna också.. Hur fina?! Köpte dem i Stockholm igår. Åkte alltså tåg hem med en stor blombukett, haha. Allt för fina rosor. Mina favoriter är helt klart rosa rosor och pioner.

Tusen tack för paketet Goddryck.se. Denna fina flaska kommer jag ta med mig på vår förfest innan konserten den 1 oktober när alla vänner är samlade. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@