BRUNCH PÅ LINGONFABRIKEN

Började min morgon med att äta brunch på Lingonfabriken. Har faktiskt inte ätit där innan. Jätte god brunch så rekommenderar det verkligen om ni vill lyxa till era söndagar då och då.

Något som är väldigt viktigt för mig när jag äter brunch är att det ska finnas mycket att välja mellan. Här fanns verkligen allt möjligt. Åt verkligen för en hel dag, haha. Är så himla mätt fortfarande. Finns allt från pannkakor, äggröra, olika bröd, världens godaste ceasarsallad, kyckling, mini hamburgare och så mycket mer! Och självklart, massa goda bakelser. Pajer, brownies, baguetter och världens sötaste mini cupcakes som jag verkligen fastnade för. Så gott! <3

Nu till det viktigaste enligt mig. Fräscha frukter!! Alltså, frukt är verkligen godis för mig. Jag älskar det och väljer det före andra godsaker. Fanns även smoothie! Jag tog en jordgubbssmoothie. YUMMI!

Såå himla gott!

Nu är jag i alla fall hemma. Egentligen skulle jag till Söderköping idag men eftersom det regnar får det bli antingen en fika på stan lite senare eller en ta-hand-om-mig dag som jag brukar ha på söndagar. Imorgon börjar jag jobba efter en lång semester. Tillbaka till rutiner. Den 7/9 däremot tog jag ledigt från jobbet för då ska jag spendera min dag på spa. Mysigt! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@