Bloggpartner <3

Lite inspo här ovan från mina dagar med min fina Amanda <3 som faktiskt kommer till mig den 16e mars!! Hur mycket längtar jag inte liksom?! Ser verkligen fram emot att visa henne min kära hemstad Norrköping, hehe. Vi ska luncha, fika, dricka bubbel och fota. Ja, som vi gör varje gång vi ses ungefär som ni ser på bilderna ovan! Är det något speciellt inlägg eller några speciella bilder ni önskar från oss två så är det bara att säga till så ska vi nog kunna ordna det när vi ses igen. Alltid lika trevligt när vi umgås för vi båda får så mycket inspo av varandra! Vi ska även prata lite mer om vår kommande planerade resa. Kan ni gissa vart vi planerar att åka tillsammans med Fanny?

Jag har förövrigt en väldigt bra månad framför mig. Jag har liksom planer varje helg i mars tillsammans med vänner. Så himla trevligt! Tänkte skriva om allt jag har att se fram emot i ett annat inlägg. Mars månad, jag är så redo för dig! Officiellt vår är det dessutom. Iiih!!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Både du och Amanda är så galet fina och inspirerande! Så roligt att ni ska ses, kan jag verkligen förstå! Hur spännande med en resa, har verkligen inte en susning vart ni planerar!! KRAMnouw.com/emmaengstrom
adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh men tack snälla fina du! Ja verkligen. Alltid kul att träffa henne! <3 nouw.com/adelinaadelina
Sandramate
Sandramate,
Så fina bilder!!<3nouw.com/sandramate
adelinaadelina
adelinaadelina,
Tack snälla!! <3nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@