Bali Body <3

I somras testade jag en produkt från Bali Body för första gången. Efter att ha sett reklam och bilder på instagram om de i flera år kände jag bara att, nä nu måste jag faktiskt testa dessa produkter. Jag beställde hem en olja till min resa i somras och oj, vad nöjd jag blev med min bränna efter att ha använt den oljan. Något jag kommer fortsätta använda är helt klart Bali Body's oljor när jag reser iväg till värmen och stranden. När jag kom hem var jag så himla nöjd att jag beställde tre produkter till..

Först och främst, deras BB Cream i färgtonen "Tan" som passar mig perfekt. Det finns några nyanser ljusare och mörkare också såklart. Det jag älskar med just denna BB Cream jämfört med andra jag testat är att jag får världens glow i ansiktet. Ungefär som den perfekta brännan man får av solen. Så jag kan verkligen rekommendera deras BB Cream.

Nästa produkt är denna olja som jag använder efter duschen men främst till ansiktet då och då som en ansiktsmask under natten. När jag vaknar så har jag en superlen hy! Jag kommer använda denna utomlands och i sommar också.

Sist men inte minst, denna underbara lotion! Den luktar citrus och är inte alls "för tung". Lätt att applicera och så fräsch.

Så.. Jag förstår att alla på instagram reklamerat dessa produkter. Jag är så himla nöjd jag också. Kommer fortsätta med de och är så glad att jag kan behålla mitt sommar glow så gott det går under vinterhalvåret. Xx

Gillar

Kommentarer

Line
Line,
Åh tack för tipset! Ska ta och beställa hem lagom till utlandsresan och hoppas på att de fungerar lika bra på mig! linedalen.se
Amanda
Amanda ,
Va det lång leveranstid för dig? jag har väntat på mitt paket i snart 3 veckor? ✨nouw.se/amandasjolund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@