BACK IN SWEDEN

Hej fina!

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen. Hur det känns? Riktigt tråkigt. Min resa var såå bra och jag ville stanna där för alltid. Jag var alltså i Dubai och den resan är verkligen oförglömlig. Stranden, staden, shoppingen, människorna, allt var hur bra som helst! Om ni funderar på att åka dit så ÅK, ni kommer absolut inte ångra er. Dyrt, men så värt.

Just nu vill inte datorn samarbeta med mig så ni får nöja er med bilder jag lagt upp på instagram. Jag försökte klippa ihop min Dubai video förut men gav precis upp. Har alldeles för många videos och jag orkar inte välja vilka jag ska ha till hela videon osv just nu. Är så himla trött. Innan dess åt jag på Combo combo med Agnesa och Azra <3 Riktigt gott! Nu är jag iallafall hemma och ska sova tidigt. Imorgon börjar jag jobba igen. Känns lite konstigt att komma tillbaka till jobbet, till kalla Sverige och människorna här, men det är ju sånt man får ta. Har ju en resa att se fram emot i sommar iallafall. Kanske innan om jag har tur?!

Vad jag ska göra de närmsta dagarna/den närmsta tiden? Blogga och skriva många Dubai inlägg till er, klippa ihop min Dubai video, jobba, umgås med mina vänner, åka till Stockholm så snart som möjligt, köpa min efterlängtade GoPro och se fram emot det nya året.

Och på tal om det nya året: Jag avslutade ju året 2015 och startade det nya året i älskade Dubai. Det var en dröm och mina mål inför 2016 är: Att vara lycklig, göra saker jag älskar, umgås med BRA människor, shoppa allt jag vill ha och resa så mycket jag kan. Jag ska ha ett så bra år som möjligt. Tänker inte låta någon såra mig och jag ska radera alla som gör mig det minsta illa. Jag tycker alla bör göra det. Bort med alla bittra människor så kommer ni må så mycket bättre!

Nu ska jag snart sova. Så fort jag andats ut och har tid, så kommer jag börja blogga precis som innan. Och tack till alla som skrivit så fina kommentarer under alla mina bilder på instagram. Har ju inte haft tid att läsa igenom allt under resan men har läst igenom alla kommentarer sen jag kom hem. Fina fina ni!! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@