Att-göra-lista

Nytt år och jag ser såå fram emot det! Det känns så bra med ett helt nytt tomt blad att fylla med nya fina minnen. Tänkte därför skriva ned några punkter jag vill ska ske i år..

Resa, såklart.
Ska bli kul att se vad detta år har att erbjuda när det kommer till resor. Har ju lite planerat. Syster resor när de är som bäst! <3

Göra något som jag aldrig gjort innan.
Besöka en ny stad, besöka ett nytt land, plugga någon ny kurs på universitetet (har pluggat två kurser redan efter gymnasiet), köpa min drömbil, bli kär? Vem vet!

Blogga!!
Såklart. Ska bli spännande att se vart bloggen tar mig i år med tanke på hur bra det gått 2016 trots att jag inte ens kunnat blogga varje dag pga jobb. Kvalité före kvantitet som sagt och jag är så tacksam för alla er och för de företag som har samarbetat/samarbetar med mig.

Gå på spabehandlingar lite oftare.
De som känner mig vet att jag gärna går på massage eller ansiktsbehandlingar då och då, och i år vill jag göra det lite mer. Man känner sig så avslappnad efteråt och dessutom är det behövligt! Har dessutom hört att ett nytt spa ska öppnas i Norrköping. Vad jag längtar!

Ta vara på varje sekund av mitt liv och inte låta småsaker komma i vägen för min lycka.
Dags att fokusera på endast positiva saker och inte bry mig om något som kan göra mig illa. Ignorera allt som inte är bra.

2017, jag är så redo för dig!

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Roligt att läsa!nouw.com/jossanj
adelinaadelina
adelinaadelina,
Vad kul att du tyckte det! <3nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@