Appar jag inte kan vara utan

Jag som älskar att fota och dela med mig av det på sociala medier har såklart några appar jag verkligen inte kan vara utan. Appar vad gäller mina bilder men även videos! Jag ser verkligen fram emot att fota såå mycket fint nu när våren kommer. Våriga bilder är verkligen de finaste bilderna. Blommor, kaffe och rosé på uteserveringar, olika oufits, ballerinapremiär och sedan resor på det eftersom jag faktiskt reser om en månad. Saknar faktiskt mina rosa blommiga bilder på flödet just nu. Så, vilka är mina favoritappar jag verkligen inte kan vara utan? Bläddra ned för att se dem..

VSCO - I den här appen redigerar jag mina bilder. Den är gratis men man kan köpa fler filter till, vilket jag har gjort! Jag använder mig av de filter som jag har köpt och gillar kalla men naturliga toner i mina bilder.

Kirakira - En app som får ens videos att glittra. Hur fint?! Jag har inte använt den så mycket än men ser fram emot att använda den på mina videos framöver. Den är inte gratis utan kostar ungefär 40 :- om jag minns rätt.

UNUM - Den perfekta appen om man bryr sig om sitt instagramflöde och gillar att liksom planera in flödet så fint som möjligt. Här kan ni lägga ut era bilder och planera in ert flöde innan bilderna finns ute ”på riktigt” på instagram profilen.

Dessa appar är verkligen ett måste för mig! Har ni någon app ni inte kan vara utan? Xx

Gillar

Kommentarer

emma_hjalmarsson
emma_hjalmarsson,
Bra tips! Är också beroende av VSCO men även Pixlr när det kommer till foto-biten!nouw.com/emma_hjalmarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@