ALLT OM MIN BRÄNNA UNDER VINTERHALVÅRET

Annons: Innehåller reklamlänkar

Som ni redan vet älskar jag att vara brun och behålla mitt sommarglow även under vinterhalvåret. Så jag tänkte självklart dela med mig utav mina mirakelprodukter som håller mig brun året runt och ger mitt ansikte världens glow efter bara en användning! Förutom att min bränna håller i sig länge efter en solsemester (min senaste var i september då jag var i Italien) så är det produkter som mina som hjälper mig förbli brun. Är väldigt mån om min hy så jag vill alltid ha det bästa då såklart och tipsar alltså om produkter som jag vet(!) är bra.

Först ut är i alla fall dessa produkter från Balibody. Vi kan börja med oljan ovan, Natural Tanning & Body Oil, som är berikad med jojobaolja och kokosnötolja. Den ger huden ett djupt solkysst glow. Verkligen den perfekta solbränningsprodukten! Jag använder den efter duschen och min hy blir SÅ len och får ett naturligt glow.

Sedan har vi Bronzing Lotion som är en fuktkräm som ger en bronsig nyans på hyn. Den innehåller vitamin E och naturliga oljor och är berikad med organiskt karamell för att ge huden den där perfekta nyansen. Torkar fort och tvättas ur efter duschen så ingenting som kladdar eller som blir fläckigt efter några dagar!

Sist och minst när det gäller Balibody produkterna så är det denna BB Cream som kombinerar hydratisering hudvård och skyddar, korrigerar och ger den perfekta bronsiga huden. Lite solkysst blir man allt och ger en naturlig täckning! Perfekt till oss som inte gillar att ha för mycket smink i ansiktet utan bara något lätt.

Och till sist måste jag självklart tipsa er om dessa brun-utan-sol droppar (klick)! Alltså wow, den här produkten kan inte min hy leva utan idag. Verkligen en mirakelprodukt för ansiktet. Det räcker med att lägga i två droppar i nattkrämen så vaknar man med världens finaste hy. Mjuk, len, och framför allt en solkysst hy. Precis som att man varit ute i solen en stund eller varit utomlands. Och dessa brun-utan-sol droppar anpassat för kroppen som jag har beställt ska vara lika bra som min produkt ovan, så ser fram emot att få en ännu finare bränna. Tips!

Det var mina små mirakelprodukter just nu för att vara brun och fin. Hoppas ni gillade det! Man hittar ju alltid nya bra produkter men det är nog svårt att hitta bättre än dessa tror jag. <3

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
Ååh älskar balibody!!nouw.com/lovisabergquist
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så bra tips! Det behövs verkligen vid den här årstiden!nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@