50% rabatt på iDeal of Sweden <3

Annons: Inlägget är i samarbete med iDeal of Sweden och innehåller reklam och reklamlänkar

Min fina morgonrock hittar ni HÄR.

Här kommer världens bästa erbjudande!! Nämligen hela 50% rabatt på allt hos iDeal of Sweden (klick!). Nu drar ju Black week igång för fullt och det betyder massa tips och inpo till er mina fina bloggläsare. Vi börjar med iDeal som jag har samarbetat med i lite mer än två år nu. Det har varit två roliga år för min del med två bloggevents där jag har lärt känna fina tjejer, kunnat erbjuda er rabattkoder och tävlingar, och allt har framför allt varit väldigt lärorikt för min del. Det är verkligen kul att få samarbeta med företag som man tycker om. Jag ser fram emot flera roliga år med iDeal... <3

Vi börjar i alla fall med skalet ovan som är min absoluta favorit och som ni kan se att jag använder just nu. Nämligen den rosa. Rosa, marmor och helt enkelt ett stilrent skal. Ett skal som verkligen är jag och som fungerar alla årstider, alla dagar och för mig: Med alla outfits. HÄR kan ni hitta den.

Ett till skal som är väldigt jag, nämligen den vita med snäckor på som ni kan hitta HÄR. Den ser jag fram emot att få använda när jag åker utomlands eller nästa sommar. Snäckor, beige och vitt. Kan det bli bättre än så?

Sedan får vi ju inte glömma det fina skalet bredvid det vita som det varit limited edition på, men som kommit in igen, den kan ni hitta HÄR. Guldig, glittrig och marmor... Väldigt lyxig. Den passar också väldigt bra till alla mina outfits jämt.

Och slutligen, den rosa/lila med blommor på som ni kan hitta HÄR och det fina sommarskalet med ananaser på hittar ni HÄR.

Nu är det alltså 50% rabatt på skalen jag länkat ovan och på allt annat också, och självklart ska ni få en rabattkod av mig. Ange koden ”VIP” i kassan för att få ta del utav rabatten. Köp ert favoritskal, eller varför inte en julklapp till någon ni tycker om? Shoppa kan ni göra HÄR. Happy shopping. <3

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Åh så härligt inlägg, ÄLSKAR deras skal så mycket!! Kramnouw.com/elinelmersson
adelinaadelina
adelinaadelina,
Vad roligt att du gillade det! <3 nouw.com/adelinaadelina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@