Header

I helgen var jag, min familj och en kompis till Sundsvall! Det var jätte roligt! Jag handlade lite grejer till bla skolan...
Det kommer upp en "haul" imorrn!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart ska jag och två kompisar titta på Pretty Little Liars 6x09. Det är bara 1 vecka kvar nu tills vi får veta vem som är Charles! Här är iallafall en sneakpeak och promon för 6x10 "Game over Charles"Den här sneak peaken var helt sinnessjukt spännande! Jag vill ärligt talat inte att Charles ska dö... Jag vill att han ska komma tillbaka till Dilaurentis familjen och allt ska bli som vanligt igen. Jag tycker så synd om honom. Han har gjort väldigt mycket dåliga saker mot tjejerna och alla i deras närvaro, men ja... Vi ska snart få veta varför han blev big A och vem som gömmer sig bakom en fakead identitet. 

Likes

Comments

Nu har jag lyckats att ladda ner The Sims 3 på min nya dator!
På min dator har jag ingen skivläsare så jag trodde att det var omöjligt! Men eftersom att jag redan hade laddat ner det på Origin så gick det hur bra som helst!

Just nu håller jag på att fixa en massa fina hår och kläder till mina simmar!
Jag önskar däremot att jag hade väntat och köpt The Sims 4 ist...

Likes

Comments

Nu har jag tittat på det nya PLL avsnittet 6x08 "FrAmed". Det var så himla bra!

#ALENZO


Jag längtar så himla mycket till 6x10 "Game Over Charles"

I det här avsnittet var Red Coat med! Vem är det? Kan det vara Mona som fortsätter att hjälpa Charles? Eller är det som alla andra tror att Charles = Wren & Red Coat = Melissa? Tänk om Melissa skulle vara Bethany då? Lever Bethany eller är hon verkligen död? Det bara kommer upp mer och mer frågor ju fler svar vi får... Jag hoppas att vi verkligen får veta ALLT som Marlene King säger!Jag tror också att nästa avsnitt 6x09 "Last Dance" kommer att bli bra! A & Red Coat kommer att gå på balen, iallafall enligt slutet av episod 8. Charles höll ju i två stycken "biljetter till balen.

I CAN'T WAIT!!


Likes

Comments

Som ni kanske eller kanske inte har sett så ska sidan swefilmer lägga ner. Det finns en video på youtube om det här som ni gärna kan ta och titta på!Egentligen tycker jag det är helt sjukt hur den här människan kanske åker i fängelse och att allt alla andra bryr sig om är att de ska få titta på nya filmer/serier gratis. Så de blir arga på honom som stänger ner sidan. Andra väljer bara att leta efter andra sidor som de kan kolla på, men man har ju olika sätt att hantera situationer på...

Det kanske är bra ändå, folk kommer börja titta bort från mobil/dator/surfplatt skärmarna och börja titta ut. Leva livet!
R.I.P Swefilmer​

Likes

Comments

Om två veckor kommer The Summer FInale av Pretty Little Liars ut! (S06E10 Game over Charles)

Jag är så himla spänd på att se det! Då kommer man äntligen få veta vem Charles/A är! Man kommer få veta allt om vad som hände kvällen Alison försvann, vem black widow/veil är, vem som är redcoat, varför Charles blev A, vi kommer få se vem Bethany är. VI KOMMER KOMMA FACE 2 FACE MED A! Det här är helt sinnessjukt! Fast egentligen så... Vi har väntat i 6 1/2 säsong på det här ögonblicket!

Jag ska se avsnittet med några kompisar som också tittar på PLL. Jag funderar på om jag ska spela in när vi tittar på det... Det skulle vara roligt att se efteråt!Den 6 Augusti går Paper Towns på bio där jag bor! Jag köpte boken för ett halvår sedan... men jag har bara läst ett kapitel. Jag tänkte, bra! Nu kan jag läsa boken innan jag ser filmen! Men så blev det inte... Jag får väl sträckläsa den, de få dagar som är kvar!)Jag läste Hungergames trilogin efter att jag hade sett alla filmerna (förutom Mockingjay part 2)

Jag läste The Fault In Our Stars efter att jag hade sett filmen... (Boken var så mycket bättre! Rekommenderas starkt!

Trailern till Mockingjay part 2 har ju kommit ut nu också!


Likes

Comments

Den här sommaren har inte varit bra alls! Bara regn och regn! Jag har inte varit och badat och solat så mycket som jag hade velat den här sommaren! Jag hoppas att solen tittar in igen i Augusti!

Den 16/6 tog jag AM-kortet!
Jag har varit ute och kört en hel del med min bubbelgumsrosa pärla!
Den är väldigt bra och ha om man är hos en kompis och tittar på film till sent på kvällen, då man känner att man inte vill gå hem!
Idag t.ex. Var jag hos en kompis och vi och en annan spelade lite Just Dance 2015 och kollade sedan på Ted 2! (Jag rekommenderar den stort) Jag satte mig sedan på moppen och for hem! Jag älskar att köra moped på kvällen för att då lyser allt och det blir bara mysigt, bortsett från att det är iskallt!

Så här ser min pärla ut iallafall!

Likes

Comments

Idag for jag och några kompisar till Åselemarknaden och skulle kolla på Samir & Viktor som skulle uppträda på hembygdsområdet!
Innan det gick vi runt och tittade lite på marknaden, vi hittade billiga och snygga väskor som vi köpte! Vi åt också lite! Sen begav vi oss till hembygdsområdet och där var det smockat!
Vi letade en plats och ställde oss där och väntade på att de skulle komma!
De sjöng deras 3 låtar: Success, groupie och saxofuckingfon!
Jag var så spänd på att höra saxofuckingfon live för att jag har spelat sönder den på Spotify!

Efter det gick vi till tivolit och vi åkte Batman. Den var så rolig! Sen gick vi till "virvelvinden" och jag var väldigt osäker på om jag verkligen skulle åka den. Men vi satte oss och karusellen gick igång. Det gick bra till en början men sedan for vi runt, runt, runt, runt jättesnabbt! Vi hade tagit den som snurrade mest av alla... Jag skrek och mina kompisar satt och skrattade så mycket så att de grät!
När den stannade och vi klev av började jag må lite illa... Jag mådde illa i några timmar efter... Men nu känns det bra! Det var en himla rolig dag iallafall och jag längtar redan tills nästa års marknad!

Likes

Comments

Det här var andra året i rad jag har sprungit med Doroteas Prinsessor i St:Olavsloppet! Det har varit jätteroligt att vara med så roliga och underbara människor! Det har inte varit det bästa springvädret alla dagar men...

Jag tyckte att det gick mycket bättre för mig i år att springa!

Dag 1 sprang jag Åsenfjord-Åsen (4 km) Jag förbättrade min tid med ca 3 min jämförelse med förra året!

Dag 2 cyklade jag Mule-Östnesbakkene. Det tror jag blev 28 km! Det spöregnade när jag cyklade och det var inte jätte roligt!

Dag 3 sprang jag Moan-Stallstjärnsgropen och den sträckan blev jag väldigt nöjd med!

Dag 4 sprang jag Krokom-Grönängen

Jag tror att det gick generellt bättre för vårat lag iår! Jag hoppas jag kan vara med och springa nästa år också! Tack så mycket!!!

Likes

Comments