Hola amigo

Allmänt

Alltså min jacka luktar kyckling då jag kaosade till det med matlagningen igår och det är något jag avskyr. HATAR när kläder luktar mat får panik av det. Alltid finns det något att klaga på eller hur? När jag klagar så mår jag inte dåligt utan det är mer min humor typ. Jag går inte runt med ett svart moln över mig med regn och åska precis utan jag är faktiskt oftast glad, tro det eller ej haha.

Jag har så svårt för att sova ut! Blir så avundsjuk på er som kan sova till typ klockan 12 helt utan problem för det spelar ingen roll vilken tid jag lägger mig jag vaknar som senast vid 09 och det kan störa mig något enormt 😂 men men sova kan man göra i graven...

Dagens planer?

Andreas kommer hem till mig ikväll på lite bubbel (bubbel är hans ord och det låter ju finare) men i ärlighetens namn så har jag köpt mig en flaska vin för 59 kr och den är vidrig haha. Varför jag dricker alkohol ? Bara för att bli full ingenting annat. Gillar inte smaken och aldrig gjort det. När jag är på restaurang tex så beställer jag aldrig vin eller någon form av alkohol till maten utan kör på cola med is. Vodka redbull är det enda jag kan dricka som vatten. Öl åker fett bort är hellre nykter, bara lukten gör mig irriterad 😂

Jag är verkligen sämst på att ta spegelbilder men man får variera lite eller hur ? Så trött på mina egna selfies. Ska fan införskaffa mig en kamera då jag gillar att fota ( annat än mig själv haha )

Försöker vara lite ordningsam när det kommer till viktiga papper. Att alltid ha det i plastfickor för annars är jag extremt bra på att lägga alla papper överallt och sen tro att jag själv kommer komma ihåg vart jag lagt dom, slutar med damp.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg