Hej,

Sitter precis hemkommen från en resa till Stockholm där jag har vart på konsert. Jag har sett artisten James Bay spela på Annexett och det var helt otroligt!! (För er som inte vet vem han är så har han gjort låtar som Hold back the river och Let it go)

Han är en himla bra artist och får verkligen med hela publiken. Vi hade köat sedan 12-tiden på förmiddagen så vi lyckades få platser allra längst fram, vilket ger en superbra upplevelse. En av de bästa konserter som jag varit på och rekommenderar er att ta er tid och lyssna på hans album!!

Ett plus i kanten är att jag lyckades få ögonkontakt med denna man när han läste min hemmagjorda skylt hehe (dör lite)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Har bestämt, efter lite påtryckningar, att jag återigen ska återuppta bloggandet! Sen mitt senaste blogginlägg har jag hunnit med att checka av endel punkter på min lista. Nedan följer några av de punkterna!

I September hoppade jag fallskärm på Vårgårda Skydive. Detta var en otrolig upplevelse som jag aldrig kommer att glömma! Tror jag hoppade från ca 2400 meters höjd och detta är något jag verkligen kan rekommendera till er att pröva! En helt overklig upplevelse!

Jag har även färgat mitt hår till en brunare ton. Detta tror jag var nummer 34 på min lista. I början var det ovant att se sig själv med en annorlunda hårfärg, men ju mer tiden gick ju mer vande jag mig vid hårfärgen. Nu tycker jag att det är otroligt fint!!

I Oktober vart jag och några vänner i England. Där besökte vi Dans Le Noir. Detta är en mörkerrestaurang, vilket innebär att maten serveras och äts i det mörka. Detta var en helt overklig upplevelse där maten verkligen smakade på ett helt annat sätt. I och med att jag inte kunde se maten kunde jag istället fokusera på vad maten verkligen smakade. Detta är något jag starkt rekommenderar till er att pröva!!!

Detta är några av punkterna som jag checkat av under de senaste blogginlägget.

Här kommer lite bilder från när jag hoppade fallskärm!:)

Likes

Comments

Förra året bestämde jag mig för att jag någongång i livet ska springa göteborgsvarvet och satte det som en punkt på min lista. Detta varv som är dryga 21 kilometer lång. Min anmälan är nu iväg skickad och jag har lite blandade känslor kring detta. Ena halvan av mig är riktigt taggad och tänker att jag kommer att vara så stolt över mig själv när det är över medan andra halvan tänker ’‘Vilken normal människa ger sig ut och springer 21 kilometer?’’ Som tur är så har jag en någorlunda bra grundkondition så behöver inte riktigt börja från scratch men min kondition är långt ifrån en löprunda på 21 kilometer. Har de senaste månaderna påbörjat min träning inför detta varv och det går lite upp och ner.

Vissa dagar känner man att detta kommer ju gå hur bra somhelst medan andra dagar går det riktigt dålig och man känner att det är lika bra att gå hem och äta chips istället. Trots att det är endel motgångar så föreställer jag mig själv krossa den förbannade mållinjen och där ser jag mina 3 fans som svimmar av chock över att jag klarat det, då vet jag att jag kommer att klara det. Ni kommer se mig där, med medaljen i handen.

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett bra tag men har inte hunnit med att göra saker på min lista då annat har kommit i vägen!

Jag var på en självförsvarskurs med några från skolan. Vi fick lära oss olika knep för att komma ur eller försvara oss om vi blev attackerade. Vissa knep var jätte lätta men andra knep som att exempelvis försvara sig emot ett knivhot var lite svårare...Det var väldigt kul att lära sig olika självförsvarsövningar och det är väldigt bra som tjej att kunna det! Det är faktiskt något jag rekommenderar till er tjejer att gå då det är viktigt att kunna!!

Likes

Comments

Något som jag gärna vill göra i sommar är att gå på något som jag kallar en mörkerrestaurang. Vet inte det riktiga ordet på det men det innebär iallafall att man äter mat på en restaurang som är helt becksvart. Vi kan inte se våran mat framför oss eller vart besticken eller glasen står. Fick denna idéen efter att jag kollat på en film som heter About Time och i den filmen så äter de på en sån här mörkerrestaurang. Har kollat upp lite vart det kan finnas sådana restauranger och såg att det finns en i Stockholm.... Kanske man ska dra dit i sommar?

Såhär kan det se ut om man tar kort med en kamera som kan se i mörker.

Likes

Comments

Nummer 72 på min lista är att gå en självförsvarskurs! Något som jag tänkt länge på att göra då det är väldigt bra för en tjej att kunna veta grunder i hur man försvarar sig själv!

Jag är nämligen med i en grupp i skolan som är för tjejer och i den gruppen så kommer vi att hitta på lite olika aktiviter tillsammans för att ha det kul och även kunna lära sig nya grejer. En av de aktiviteterna är att vi ska gå på en självförsvarskurs. Den kursen är nästa Torsdag och jag tror att det kommer vara väldigt intressant och kul att lära sig olika grepp mm. Jag har ingen som helst erfarenhet av självförsvar eller något i den stilen så det ska bli riktigt kul!

Likes

Comments

I onsdags åkte jag och min klass till Göteborg för att bl.a kolla hur det ser ut på en inspelning av en TV - show samt vara publik i den. Vi såg på programmet Vem vet mest! Ett frågesports program med runt 8 deltagare.

Det var riktigt intressant att se hur det såg ut på en TV - inspelning med alla kameror och studion. Själva programmet tyckte jag var intressant också men kanske inte det roligaste att kolla på. Något som jag inte visste att de gjorde var att de filmade om frågorna och svaren ifall en deltagare eller programledare hade sagt fel eller sagt det för fort så man egentligen inte kunde höra.

Men överlag var det en riktigt rolig resa och det var kul att få se hur det går till på en inspelning samt att vara publik. Jag levererade väldigt bra på publikfronten kan jag iallafall säga haha...

Likes

Comments

Har vart ett bra tag sedan jag bloggade sist men det har inte hänt så mycket på min lista den senaste tiden... Jag har haft fullt upp med både skola och fotboll så listan har kommit lite i andra hand.

På Onsdag ska jag och min klass åka till Göteborg och bl.a gå på museum. Vi ska även gå på inspelningen av Vem Vet Mest programmet. Nummer 55 är nämligen att vara publik i en TV - show. Vem vet mest är en Tv show och jag ska vara publik. Ett bra sammanträffande så att säga. Tror det kommer bli jätte intressant att se hur det ser ut på en inspelning och jag tror jag kommer vara den bästa publiken någonsin!


Likes

Comments

Har nu uppfyllt nummer 3 på min lista som är att jag skulle se på en internationell fotbollsmatch. Det har jag nu gjort när jag var i Barcelona och det var Barcelona mot Rayo Vallecano, Barca vann med 6-1.

Det var riktigt häftigt att vara där och se när spelare som Messi och Suarez spelade. Det var en otrolig stämning och det blev extra häftigt då det var ca 90 000 personer där. Riktigt kul var det och solen sken och stämningen var på topp! Något som jag definitivt skulle göra om och som jag tycker ni som är fotbollsintresserade också borde gå på!

Likes

Comments

Är nu hemkommen från Barcelona med mitt fotbollslag! Har vart en otrolig resa och något som jag aldrig kommer att glömma...

Vi åkte från Lidköping sent på kvällen och anlände till Arlanda tidigt på morgonen, där vart vårt flyg 1h sen så vi gick runt lite på Arlanda så länge. Sedan gick flyget och vi landade i Barcelona. Hotellet var jättefint med pooler, spa och gym. Det var även mycket varmare än vad jag trodde att det skulle vara så har lyckats att bli lite brunare iallafall. Vi tränade 1 till 2 gånger per dag och det var riktigt härliga träningar.En dag mötte vi ett schweiziskt pojklag som även de var på träningsläger där...de var riktigt bra men det var väldigt kul att spela tillsammans! 

En utav dagarna åkte vi in till Barcelona för att kolla på när Barcelona spelade en match. De vann med 6-1 och det var en riktigt cool upplevelse, mer om det i ett annat inlägg. Det blev en shoppingtur också inne i centrum, köpte ett par skor och en tröja samt lite till min familj. På vägen tillbaka till hotellet skulle vi ta tåget hem, efter en halvtimme märkte vi att vi satt på fel tåg och blev helt panikslagna då klockan var runt halv nio på kvällen och vi visste inte riktigt vart vi var. Vi löste det och kom sedan tillbaka till hotellet...

Denna resa har vart en utav mina bästa och det har vart allt från spanskt tjej bråk, tango på kvällen, fotboll på en parkering, choklad över hela flygsätet till Mackpizza, stalka amerikanska killar och få fågelbajs på foten... Oförglömlig helt enkelt.


Likes

Comments