Idag är sista dagen så just nu så åker jag och Beyza bara runt och kollar områdena en sista gång.

Den här veckan har gått snabbt men varit jätte stressigt efter som att vi varje morgon har varit tre personer på morgonen och i går så fick vi donationskläser från flera olika sue ryder butiker. Det var en skåpbil fylld med påsar, som jag min supervisar och en annan volentär var tvungen tillsamans med föraren att flytta från bilen till laget. Tog ca 45-50 min att tömma bilen. 😩

Men idag sista dagen så fick jag choklad tårta och choklad av min handledare och av en annan volontär fick jag karameller. Kommer veekligen sakna dom de var jätte trevliga och roliga

Som sista middagen idag åt vi på Nandos 🍴.
Men först så åkte vi till ADC college och fick våra certifikat som säger att vi har jobbat här i London i 5 veckor.

Likes

Comments

Hej Igen 👋👋👋

Nu är vi inne på sista helgen och vi kände verklingen att stress eftersom att vi hade väntat med att köpa allting.

Fredags:
Efter jobbet så åkte vi till stratford/westfield. Där skullevi möta Lana som också är i London just nu. Men det blev komplicerat så det sluta med att jag och Beyza gick och leta efter några tröjor som min bror vill ha men alla tröjor fanns inte på den butiken, så vi köpte inget dem dagen utan vi gick bara runt i butikerna.

I lördags så åkte vi till harrow town center så jag kunde köpa kläderna som min bror vill ha men jag hittade bara en.
Efter det så åkte vi till Brent Cross bara för att kolla deras galleria snabbt.
Sen åkte vi till westfield och där lyckades jag hitta två tröjor.
Men efter det så åkte vi till oxford Street och i primark där hittade jag kläder till min lilla syster och ett par skor till mig.

Nu är det söndags kväll och vi har precis varit ute och köpt godis. Men det vi gjort idag är vi åkte till stratford beyza köpte ett par skor jag köpte två byxor till mig själv och en tröja jag har inget mer att köpa förutom choklad till mamma och nu så ska jag bara njuta av den sista tiden 😊😊😊.

Likes

Comments

Igår så åkte vi till wembley för att kolla arenan och gallerian där och här är några bilder som jag tog.

Vi åkte även också till Willdesten green för att fota en moské 😂. I området v i bor på har vi bara sett en massa kyrkor men nu så såg vi entligen en moské.

Likes

Comments

Hello again👋

Så nu är det dags att berät ta vad för roligt som hänt denna helg.

I fredags var det något som heter good friday och det är som en röd dag. Så de flesta jobbar inte. Men jag jobba från 10-13 det jag fick göra var att sätta prislapparna på varorna (donationerna) och sen fick jag även prova på kassan igen. Men när mitt skift kom till sitt slut så fick jag ett påskägg.
Men annars så hände inte mycket den kvällen.

I lördags så åkte vi till China Town vilket ligger vid Piccadilly circus.
Sen så gick vi runt där tills vi kom tillbaka till picadilly, där ifrån kom vi in till Carnaby där finns det flera olika butiker som tex puma.

Lunchen åt vi vid china town jag har glömt vad maten hette men det blev ris med biff och dumplings som var fyllda med räkor.

Idag Söndags så åkte vi till London bridge och där ifrån så gick vi ända från london bridge till Big Ben bilderna nedan kommer att vissa vad för annat som vi även såg.

Men som lunch idag fick det bli asiatiskt igen men idag så åt vi sweet sour chicken Hong Kong style.🍴

Som avslutning för denna vecka så ville jag bara berätta att föra veckan i söndags så åkte Inna hem till ryssland eftersom att hon bara skulle stanna i två veckor. Men dagen efter hon åkte så kom en annan tjej men hon kommer ifrån China och hon är här för att lära sig bättre engelska och för att sedan  plugga vidare men hon ska bara vara här i två veckor hon heter Mengyu.

Vi ses snart Sverige det har redan gått 3 veckor men Glad påsk

Ps det är bank holiday imorgon så jag är ledig men det är inte Beyza😁 så jag vet inte vad jag ska göra.🤔

Likes

Comments

Hello👋
Först så vill jag bara börja med att berätta att vädret har verkligen varit på topp, när vi har varit ute så har det varit mellan 18 grader upp till 24 grader☀☀
så här är det riktig sommar känsla.
Men med sommren så kommer all pollen och som allergiker ska man vara beredd. Men det var inte jag men jag har nu köpt allergi tabletter och kanske även ögondroppar behövs men det är mycket bättre nu.

Men back to business.
Så nu har två veckor snart gått och det här är vad jag och Beyza hade gjort

I fredags tog vi det lugnt och gjorde ingenting speciellt.

I lördags så åkte vi till Stratford. Vi åt lunch där och det blev fish and chips för båda.

Senare så tänkte vi leta upp en piercing ställe för att fråga lite om piercingarna som vi båda ville ta men vi hittade inte den som vi sökte. Men vi hitta en annan och det var ett lite billigare ställe (5 pund billigare).
Så nu behöver man inte ens gissa sig fram till vad som hände😂.

Jag tog en navel piercing och en helix piercing.
Beyza tog också en helix piercing och en piercing i nacken.
Det blev rent spontant att vi tog just igår men de bara hände.

Imorgon är det ännu en jobb vecka så vi får se hur det går.

Bye👋👋👋

ps. piercingarna blev £70 för båda så för en blev det ca 336 svenska kronor.
Helix-£15
Navel-£20
Nacken-£20

Likes

Comments

Hej så det som har hänt hittils dena vecka är att jag faktiskt bytte min praktik plats. För jag är en sån slags person som måste ha något att göra hela tiden. På det jobbet som jag fick först satt jag framför datorn skulle jobba i ca 6 timmar men med det arbete jag fick så jabba jag kanske 3 timmar sen satt jag bara prata lite, men väntade ut tiden.
Det som fick mig att byta var att jag kände att jag inte lärde mig något där,jag vill inte hålla på med administration service är mer min grej. Så jag fick byta till ett företag som heter Sue Ryder och jag kommer på ett senare inlägg skriva mer om dom.
Men jag har bara jobbat där två dagar med jag trivs, jag håller på att lära mig kassan reda💶 sen så har jag fått lära mig hur de sätter deras prislappar efter som att de inte använder larm (jag jobbar i en charity butik).

Men imorgon så skriver jag om det spontana som jag har gjort denna helg.

Likes

Comments

En uppdatering om vad som hände föra veckan under helgen efter som att jag i söndags glömde att skriva något.

I fredags så åkte vi efter middagen till Harrow town center men butikerna och den lilla gallerian va stängt,så det fick istället bli en lång vandring tills vi inte orka gå så vi tog en buss åkte igenom några orter till slut stationen. Sen så sökte vi efter en väg för att komma hem.

Det är vad vi gjorde under fredags kvällen.

I lördags så åkte vi tillbaka till Harrow town center vid lunch tid ungefär det är inte en lång resa dit tar ca 20 min dit. När vi kom set gick vi in i alla butiker som var där i gallerian kollade på kläderna och skorna sen så gick vi ut och där fanns ännu fler olika butiker så vi gick igenom där också.
Men vi kom dit vid ca 12 tiden och åkte hem vid 16:30.
Efter att vi ätit middag så stannade vi hemma.

I söndags så åkte vi in till centrala london vi började med att åka in till green park sen där ifrån gå till Buckingham Palace.När vi hade kollat klart så gick vi längs en promenad väg hela vägen in till Oxford Street där vi kom till alla butiker. Vi gick in till några butiker och kollade in kläderna men det blev inte många butiker eftersom att vi blev hungriga. Så under en tid så gick vi runt för att hitta ett ställe att äta på men när vi inte kunde hitta så gav vi upp på det området. Det sluta med att vi åkte till det vi kallar orten vi åkte norrut eftersom att vi bor åt det hållet, och steg av på Edgware road och hitta en turkisk resturang jag beställde shish kyckling och hon beställde kyckling dönner. Vi bestämde oss för att gå runt det området och fortsätta lite till. Så vi kom ifrån ett arabiskt område till något rikt område sen tillbaka till ett arabiskt område  det är helt sjukt hur snabbt områdena ändras själv så bor vi i ett indiskt område.

Likes

Comments

Jag tänkte bara snabbt lägga ut vad fick för middag hos värdfamiljen föra veckan och vad jag.

Likes

Comments

Good Morning 😋

Idag så tänkte jag berätta om min praktik plats Airworld Tours vilket är en resebyrå.

Information om företaget då
som sagt så heter dom Airworld Tours och de har ca 18 anställda.
De erbjuder resor till hela världen, de har 3 olika (dotterbolag) Mauritius holidays direct,Tropical holidays direct och den tredje kommer jag just nu inte på vad den heter men den är business to business. 

Vad får jag göra?

Jag jobbar med administration.
Jag har fått fixa med filerna alltså sätta deras bookingform i datum och månads ordning i pärmen. Sen så har jag även fått med hjälp av dom där bookingforms kunnat skriva ut alla accommodations som det heter.  Det är boknings pappren för hotellet,transfer och flygbiljetter. Sedan får jag lämna dom i en fin liten väska och lämna in den i ett mail bag.

Hoppas jag får prova på mera senare för om jag bara ska göra det här kommer jag nog att tröttna snart.

Men nu under helgen tänkte jag och Beyza åka in till galleria så vi får se hur det går 😊.

By the way det verkar vara väldigt populärt att åka till Mauritius.

Likes

Comments