Header

Välkommen till min blogg, kul att ni hittat hit! Jag heter Addison Almondbard på Star Stable Online.

För er som kanske hittat hit utan att ens veta vad Star Stable Online är? Jo, Star Stable Online är ett hästspel som går ut på asså rida på sin egna häst runt om i hela Jorvik och hjälpa befolkningen där genom uppdrag. Jag älskar verkligen spelet och spelar varje dag!

Vill du veta mer om star stable online kan du klicka på denna länk -> https://www.starstable.com/se/game

Övrigt, Star Stable Online
Välkommen!

Hej allesammans. Jag har startat en SSO blogg för jag kände att det kunde vara en liten kul grej liksom. Jag spelar då Star Stable Online aka. SSO, och det är ett hästspel där man helt enkelt rider runt på sin/sina hästar och hjälper befolkningen genom att göra uppdrag med dom på ön Jorvik. Det finns tidigare spel från SSO som tillexempel Star Shine Legacy, Star Stable: Vårryttaren/höstryttaren/vinterryttaren osv.

Jag kommer att lägga ut inlägg så ofta jag kan och har tid om vad som händer i mitt SSO liv. Jag kommer att försöka posta minst 1-2ggr i veckan om inte mer. Dagen då det kommer inlägg oftast på kommer nog bli Onsdagarna då det är en ny uppdatering i spelet och då kan jag alltså skriva om uppdateringen och även mycket mer såklart!

Vill ni veta mer info om mig?

Jag heter Addison Almondbard i spelet och befinner mig på den svenska servern Icy Volcano. Jag är med i en ridklubb vid namn Flash Rams och älskar verkligen klubben <3 Vill du kontakta mig i spelet så kan du antingen kontakta mig via brevlådan med mitt spel-namn eller så får du helt enkelt maila mig irl på: addisonasso@gmai.com eller lämna en kommentar på lite nyare inlägg!

Ha det så bra, så syns vi i nästa inlägg som kommer så snabbt som möjligt!


Likes

Comments