Heeej!
Idag har jag haft studiedag. Jag önskar verkligen att jag kunde ha gjort något roligt idag men såklart så blir man förkyld och får vara hemma:(
Hela dagen har jag bara druckit te. Och teet blev ju såklart jätte dåligt eftersom jag tog för mycket te så hela smakade bara beskt. Jag kollade också på 21 och 22 jumpstreet och filmer var jätteroliga och bra. Nu längtar jag bara efter att 23 jumpstreet ska komma ut.
#sjuk #film

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena!
Idag så gjorde jag vanilj pudding med pulver som är köpt ifrån butik. Jag trodde att de skulle smaka ganska mycket vanilj.
Men det smakade mest medicin så
det var verkligen inte den godaste puddingen som jag har smakat på.
Men den var helt okej när man åt den med bär.

#food

Likes

Comments

Tjena!
Igår var jag på en liten tjej fest hos min kompis Ester. Vi åt pizza och spelade ett spel som heter What do you meme.
Jätte roligt spel som jag verkligen rekommenderar , spelet är köpt ifrån Urban Outfitters som jag inte vet om det finns i Sverige.

Senare på kvällen åt vi glass. Sedan råkades det spilla chokladsås på tyg stolen och vi fick ju panik. Vi tog liksom diskmedel och försökte skölja bordet med det men inget hjälpte.
Då fick jag idéen att man kunde använda vinäger för att tvätta bort fläckar. Och då provade vi vinäger som tur hjälpte att få bort fläcken.

Likes

Comments

Tjena idag har det varit en mycket händelserik dag. Först så var jag med min kompis Sonia som aldrig har ätit nudlar i hela sitt liv! Såklart lagade jag lite nudlar och hon fick smaka. Som tur tyckte hon att det var gott vilket var bra som första nudel intrycket.
Sedan gick vi till Frölunda och jag fick göra ett ögonkontroll. Då visade sig att jag behövde läs glasögon vilket vi ska beställa imorgon. Sen när vi kom hem åt vi semlor.
Hur har eran dag varit?


#fettisdagen #semla #kompisar

Likes

Comments

Chia pudding:
1/2 dl chiafrö
1 1/4 dl mjölk
1 tsk honung
Blanda ihop allt och låt stå det stå i kylen över natten.

Topping:
1 passionsfrukt
Torkade tranbär#recept #healthy #frukost

Likes

Comments

Vanlig söndag: Idag har det varit som alla andra söndagar. Jag och min mamma var på en promenad sen som vanligt hade vi vår söndags fika med chai latte , vaniljmunk och maple pecan kaka.
Imorgon har jag ingen skola i en vecka vilket är as chill så jag har lite planer på att göra olika frukost som jag kan lägga ut på bloggen:)

Likes

Comments

Hej! Hoppas att ni alla har haft en bra fredag❤️ Det är äntligen fredag och min sportlov börjar.
Det här är första gången jag gjort tacos utan sallad och mjukt tortilla bröd och jag måste säga att det blev mycket godare en jag trodde.
Ha en bra fredags kväll💘☺️
Xoxo Sami

Likes

Comments