Varmt när jag åkte till jobbet, fick sluta tidigt, sol, grill, cider och chill. Love it!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsSatsar på den runda formen i sommar! Bara äter och äter och äter. Mat, kakor, godis, glass, ja allt som går att äta i princip. Jag älskar ju att äta, en stor brist jag har. Dock väger jag hellre några kilo för mycket än några för lite. Men det är ju jag. Självklart skulle jag inte gråta om jag gick ner ett par kilo, lr mer. Men jag tror man måste börja gilla sin kropp, oavsett hur den ser ut. Så länge man är frisk och mår bra i övrigt så spelar det väl ingen roll? Och är det någon som har något emot hur du ser ut så är det väl deras problem och inte ditt?
Jaja, vi får väl se om dom får rulla hem mig från bryggan i sommar lr om jag kan gå själv :)
Måste börja älska mig själv :)


Puss på er alla fina där ute


Likes

CommentsNär någonting inte känns helt rätt, men du vill inget annat än att det ska vara rätt.


Likes

Comments


Och här ska jag bo i sommar ❤️

Likes

CommentsGlad påsk på er mina vänner! Hoppas ni har en riktigt bra långhelg :) själv jobbar jag, har gjort fyra av sex dagar nu. Och det är verkligen full fart på jobbet, massa kunder och de känns nästan lite som sommar. Man har tur om man får en sekund att hämta andan i kassan. Men dagarna går fort och det är kul :) dock är kroppen helt död och det värker i varenda muskel, hoppas på lite massage senare!
Nu ska vi iaf ha lite fredagsmys här hemma, får bli pizza då jag verkligen inte orkar laga mat idag. Beach 2014 nästa ;)

Likes

Comments


Likes

CommentsNu har jag friskförklarar mig själv! Så har passat på att tvätta lite, tänkte hänga ut de i solen på torkning men blåser storm ute så fick hänga inne ändå..
Imorgon är jag ledig och har MASSOR på schemat! Hoppas jag tar mig i kragen och fixar allt också :) skulle behöva en sväng till Uddevalla men det får nog va tyvärr, plånboken och tiden tillåter inte det för tillfället. Sen jobbar jag resten av veckan och blir nog kvar hos Julia över helgen :)
En annan dag :)

Likes

CommentsÄr mycket bättre idag, inte bra, men bättre. Inte spytt sen igår men magen är inte okej och kroppen är orkeslös. Ligger i soffan och kollar på tv med katterna och varvar vatten med avslagen cola.. Väldans gott, lr?
Får se om det blir något jobb imorgon men känns inte så just nu. Förlorar massa pengar bara :/

Ja ja, ni får ha en bra dag! :)

Likes

CommentsBlev inte alls som jag planerat :( skulle ha en ta-hand-om-mig-själv-dag, istället blev det en dag i sängen med magsjuka. Hatar att spy :( vet inte hur många år sen jag hade magsjuka senast så jag har varit skonad, men nu va det dags tydligen.
Ska försöka sova lite mellan toalettbesöken.

Hoppas ni har en bättre dag än mig!

Likes

Comments