Hejsan! Jag har varit borta länge men det gör inget jag är tillbaks. Jag var på cirkus maximum igår väldigt coolt och roligt var där med min bror. Jag sprang Järva stafetten idag med skolan vann inget men ändå.Hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej jag har varit borta länge men nu är jag tillbaka jag kunde inte blogga för jag fick en ny mobil.Men jag ska skriva mer nu så hej då!

Likes

Comments

Jag har inte skrivit något på länge och jag är ledsen för det.Men det är för att jag varit i Göteborg med skolan.Vi spelade basket och fotboll i en tunering med andra skolor och så åkte vi på Liseberg.Ni som varit där kanske vet lite om det men jag åkte Helix,Balder,Kålerado,Flume ride,Lisebergbanan och radiobilar.

Likes

Comments

Hej!Jag är förkyld så jag var hemma från skolan idag.Men det var en halvdag idag bara till klockan 13:00.Imorgon är det det röd dag så det är väl påsklov nu.Skriv i kommentarerna vad ni ska göra under påsklovet.Jag firar inte påsk så jag ska vara med kompisar och familjen.Ha ett bra lov!Vi ses!

Likes

Comments

Jag vet att jag inte skrivit på rätt länge men de är för att inte har tid just nu för vi har många prov och läxor.Men jag bestämde mig för att säga att jag idag varit på min koranskola i Medborgarplateden(är en skola i en moské där de lär ut islam)det var det så hej då!

Likes

Comments

Hej!Idag ska jag tacka alla som läser mina inlägg.Jag är jätte glad över att ni läser mina inlägg och verkligen läser dem.Och så vill jag säga att det finns något som heter Guldtuben och de som vet vad Guldtuben är så har jag röstat och nominerat.I kategorin årets gamer då har jag valt dualdgaming och i årets humor så valde jag Ijustwanttobecool.Resten så röstade jag inte.HEJ DÅ!

Likes

Comments

Jag har kom tillbaka från Finland idag.Jag har inte mycket att skriva om.På vägen till Finland så åkte vi Viking line och båten Amorella och på vägen tillbaka på båten Grace,den är ny.

Likes

Comments

Hej läsare!Jag har rätt tråkigt den här söndagen men jag bästemde mig för att blogga ändå,så jag kommer inte ha så mycket att berätta om.Jag har sagt att jag kommer åka till Finland så jag kommer inte kunna blogga.HEJ DÅ!

Likes

Comments

Hej allihopa!Jag har sportlov har ni det?Jag ska åka till Finland på onsdag med min familj.Vi ska åka färja sen åka 390 km till staden Vasa.Vi ska åka dit för att min mamma är från Finland.

Likes

Comments

Jag har presic lagt in en kladdkaka i ugnen det ska bli smaskens att få äta den(p.s jag ska lägga ut en bild)

Likes

Comments