Hej igen!

Som jag skrev i förra inlägget så fick vi ju en uppgift i videoredigeringskursen att göra en film med tema "Höst". Ett tydligt hösttecken för mig är just när vi stänger sommarstugan för säsongen. Så jag filmade lite när vi var uppe och här kommer resultatet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är nu uppe i sommarstugan utanför Hudiksvall och stänger för säsongen. just nu, kl 20:30, är det 4 grader ute, så man märker att hösten är här.

Vi åkte tidigt på lördagsmorgonen och kom upp vid lunch. Vi började med att äta sen var det fullt ös med att plocka ihop vattenpump, ta upp bryggan och båten samt lite småfix. Passade även på att filma och fota en del. Det är ju så vackert här uppe så man får passa på när man är här.

Ska göra en uppgift i videoredigeringskursen med tema höst, så passade på att filma här uppe. Så den filmen dyker upp framöver här.

Imorgon kan vi ta det lite lugnt innan vi åker hemåt igen.

Ha det bra!

Likes

Comments

Hallå där!
Nu kände jag att det var dags för en uppdatering här.

De senaste veckorna har bestått av en del födelsedagsfiranden. Först ut var morfar som fyllde hela 85 år. Och det är fortfarande bra med krut i den gubben. Moster Ekan bjöd på fantastisk indisk mat, som vanligt. Slänger upp lite bilder här nere.

Fem dagar senare var det min tur, blev visst 25 år den här gången. Jag bjöd på smörgåstårta och chokladtårta. Gick lite snabbt när vi skulle äta chokladtårtan så jag hann inte ta någon bild tyvärr, men gött var det.

Sen i söndags firade vi farbror Micke som fyllde 54 år.

Har även en stört kul resa i vår. Jag och Fredde ska dra till Miami. Blir första gången jag är i USA, och kan ju inte bli bättre än att åka med Fredde.

Ha de gott!

Likes

Comments

Tog en sväng med rullskidorna tillsammans med pappa igår. Passade på att filma lite samtidigt. Vi ska ju köra staffettvasan i vinter så det börjar bli dags att börja bygga upp formen för det. Har mest blivit golf i sommar så musklerna har jag tappat :)

Sen kan jag berätta att jag har blivit antagen till en distanskurs i Videoredigering med Premiere Pro. Har som sagt byggt upp ett intresse för filmning och videoredigering. Och så hittade jag denna kurs så det blev ju alldeles perfekt.

Här nedanför kan ni se filmen från när jag och pappa åkte rullskidor.

Likes

Comments

Den här helgen..Drog ner till Helsingborg i fredags för att hälsa på Chrille och Emma. En skön reunion med gänget från Stigtomta/Nyköping.

Helgen bestod kortfattat av OS-final i fotboll på fredagskvällen, liten tur i Helsingborg på lördag förmiddag med lunch vid stranden. Sen paintball i två timmar och på kvällen styrde vi upp en middag, lite spel och sen en pubrunda som avslutades på nattklubb. Hann med två timmars sömn innan jag skulle vakna och kolla på UFC, Mcgregor mor Diaz. Sen några timmar sömn till innan en brakfrukost med pannkakor och annat gott. Vi hann med en tur till stranden också, med lite bad, lek och frisbee innan vi satte oss i bilen och körde våra fem timmar hem till Nyköping.

En supertrevlig helg helt enkelt. Blir nästan bara roligare och roligare att träffas. Och framförallt skönt att vi fortfarande håller ihop och träffas lite då och då.

Likes

Comments

Denna plats har jag blivit bortskämd med under hela mitt liv. Vår sommarstuga utanför Hudiksvall, vid Norra Dellen.

Kvällar som dessa kommer titt som tätt men man tröttnar aldrig på dom.

Varje gång man kommer upp dit hamnar man i ett avslappnat mode, även fast vi jobbar och sliter när vi är där blir man ändå lugn och kan njuta av tillvaron.

Finns många fina bilder att välja mellan, men tänkte bjuda på några stycken här i alla fall. Till och med när man sitter och redigerar film så han man en fantastisk utsikt.

Likes

Comments

​Fick ett telefonsamtal av mamma som var helt lyrisk över den "brinnande himlen", så jag tog kameran och åkte ut och knäppte några kort. Och nog var det en vacker syn!

Kan passa på att presentera mig. Jag heter Adam och bor i Nyköping. Under de senaste åren har ett intresse för film vuxit fram hos mig. Hittills har det endast varit filmer filmade med en GoPro, så det har blivit lite enklare filmer från skidresor mm.

Nu har jag köpt en ny kamera, Sony Alpha a6000. Jag tröttnade lite på att bara ha min GoPro. I och med detta tänkte jag sätta mig in lite mer i filmskapande och filmredigering. Det är ju så kul att hålla på med och det finns så mycket att lära. 

Eftersom detta är min första "riktiga" kamera tänkte jag också sätta mig in i själva fotograferingen. Det är som en helt ny värld som har öppnats, så det ska bli kul att lära mig båda delarna.

Jag tänkte använda denna sida för att publicera bilder och videos, i min utveckling. Jag tar gärna emot tips och idéer inom fotagrafering, redigering och videoredigering.

Hörs vidare!

Likes

Comments