NY FAVORIT

Äntligen har jag fått min nya väska. Har väntat så länge. Skulle egentligen ha samma väska, men i vanligt läder. Den var slutsåld över allt, förutom på YSL:s egna sida och där hade jag så mycket krångel så ville inte beställa därifrån en pånytt. Så tänkte att det får bli bra med denna, dessutom var ytan på den andra väskan så slet så jag tror att det skulle ha blivit mycket lättare märken i den.

Fick super bråttom när jag skulle träffa Nadde igår (gick runt i gamlastan + fota) så slängde bara på mig det först bästa som jag hittade så är inte alls nöjd med min outfit, men så är det ibland. Tur så åkte vi och träna nästan genast så behövde inte fundera på mina kläder.

Idag var jag med Frida till biblioteket då vi båda hade uppgifter att göra och tänkte åka dit imorgon igen. Imorgon på kvällen åker jag till Helsingfors för en grej (mera om det senare). Sen får jag äntligen se K som kommer från armen!! På söndagen blir det stylist kurs hela dagen. Så taggad på veckoslutet, hoppas ni också är det.

Ha det så bra!

#nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229