EN UPDATE

Känns som mitt varje inlägg är ett update inlägg, men nu har jag ju inte updaterat på en tid så det behövs igen.

Som jag i mitt tidigare inlägg berättade så har jag börjat stylist kursen. Var förra söndagen igen där och det blev bara intressantare. Den här gången gick vi igenom olika stilar och kroppstyper, låter kanske lite tråkit men det är super intressant, kan inte vänta till nästa gång!

Annors har jag inte super mycket som händer på vardagarna då jag just nu inte jobbar varje dag. Men det är helt skönt efter flygfälts jobbet som var super tungt. Har nog kollat runt på heltidsarbetsplatser, men har inte riktigt hittat från Borgå något jobb som jag är intresserad av. Har ju ingen panik då jag bor hemma och kan jobba hos min pappa. Skulle bara vara roligt att hitta något helt nytt jobb, men får se.

Fastän jag på vardagarna inte haft super mycket program, förutom att jag då hunnit hänga med kompisar, tränat, göra stylist uppgifter och hunnit hänga en massa med K alltid när han kommit hem från armen så har jag haft lite ”extra” program på veckosluten.

Förra veckoslutet träffades vi med ett gäng eftersom en av mina kompisar hade födelsedag. Hon visste inte om att vi hade samlats i en restaurang så det blev en liten överraskning för henne. Var också på I love me mässan, kollade bara snabbt på wellness model finalen och köpte lite tillskott. Nästa veckoslut blir det igen lite extra program, men kan inte skriva riktigt någonting om det ännu eftersom det också är en överrasknings grej.

Tänkte faktiskt börja uppdatera lite mera regelbundet igen, då jag faktiskt nu har tid. Blev ett lite blandat inlägg med allt, men kanske ni hänger bättre med nu. Nu skall jag fortsätta att kolla på K:s match från datorn.

Ha det så bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229