Header

Hade tänk att visa er tre olika sätt att utföra armhävningar på, hoppas detta hjälper er som vill förbättra och jobba på era armhävningar!😄

Detta är den normala positionen för armhävningar. Du har händerna så brett eller tight ihop beroende på vad du vill träna medans dina tår är placerade på marken. Kroppen ska vara rak som en planka, detta fixar du genom att spänna bålen för stabilitet. När du är i positionen som nedre bilden visar är det viktigt att du går hela vägen ner så bröstet bara precis rör marken lätt för maximal effekt av övningen.

Om den normala varianten är för svår kan du underlätta dina armhävningar genom att plancera dina knän i marken istället för tårna. Här ska kroppen också vara rak och stabil samt bröstet ska precis snudda marken.

Om både de ovan stående positionerna är antingen för svår eller för lätt kan du använda dig utav en box där du placerar dina händer på i den bredd du vill och dina tår i marken. Och såklart är det viktigt även här att vara rak och stabil och gå hela vägen ner så bröstet försiktigt rör boxen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments