Bolig

Aloe vera 70x100: her // Goldfingers 30x40: her // "I swear on my chanel" 21x29,7 (A4): her // BGA Nordic startside: her

Hej søde læser!

Kender du det, at man mangler lidt nyt liv i sin lejlighed? At der er lidt tomt og kedeligt på dine vægge? Sådan har jeg det i hvert fald ofte, og særligt i den ret store lejlighed (sammenlignet med min tidligere), som Morten og jeg bor i sammen. Jeg har længe ledt efter det sidste af tre store billeder, der skulle hænge i vores spisestue, og hos BGA Nordic har jeg endelig fundet det helt rigtige match. Her fandt jeg nemlig billedet af den grønne aloe vera plante, som jeg synes binder de to andre billeder godt sammen pga. det flotte mønster og den grønne farve til den grønne væg. Hos BGA Nordic er der flere tusind plakater at vælge imellem, og det er nemt og overskueligt at tilpasse sin søgning, så man finder det helt rigtige til ens hjem. Og så er det hele bare super god kvalitet og rammerne er ret faktisk af glas (hvilket jeg desværre har oplevet ikke altid er tilfældet til samme pris..).

Derudover kunne jeg simpelthen ikke stå for det lille "I swear on my chanel", som jeg bare måtte eje! Og hvor fedt ser det ikke lige ud sammen med kvinden med guld detaljerne? Jeg har endnu ikke fundet en helt fast plads til disse to billeder, men pt. hænger de i vores stue. Hvad synes du om det? Og hvilket billede er din favorit? Jeg har linket til de tre billeder, jeg har derfra, og til hjemmesidens forside, hvis du skulle have lyst til at gå på opdagelse! Btw, jeg håber, du havde en god valentine's day igår!

Kys, Amalie

#sponsoreret af BGA Nordic

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Fashion

Øreringe: her

Hej søde læser!

Jeg tænkte, at jeg lige ville vise dig disse utrolig lækre øreringe (hvis du følger mig på Instagram, har du måske set dem i forvejen). Jeg har været så heldig at modtage dette lækre par fra hvisk, og jeg har simpelthen brugt dem lige siden! De passer bare til så meget og er virkelig et lækkert pift til mine outfits. Her har jeg stylet det med tre forskellige farver og bluser. Selv er min yndlings med den lyselilla sweater, der også bare har været en vinder i mit skab de sidste par uger. De findes også i sølv og så koster de kun 199kr!

Jeg håber, at i har en dejlig søndag. Selv har jeg spist en kæmpe fastelavnsbolle, taget billeder til bloggen og min stylistprofil (se nogle af dem her) og nu venter jeg på, at Morten kommer hjem så vi kan lave noget lækkert aftensmad sammen..

Kys, Amalie

#sponsoreret af hvisk.com

Likes

Comments

Personligt, Februar 2018

Godmorgen søde læsere!

Jeg undskylder på forhånd for, at dette indlæg måske lyder totalt typisk blogger agtigt (se mig, jeg træner, kan nå 40 ting på en dag, drikker lækker kaffe osv.) - men nogle dage er bare bedre og mere produktive end andre 🤷🏼♀️ Og sådan en dag havde jeg igår.

Det var en travl, men dejlig dag, da jeg startede mit 6. og sidste semester på min bachelor.. Jeg havde forelæsninger fra 8:15-12, hvor vi blev introduceret til fagene og det hele lyder bare helt vildt fedt! Det er en virkelig rar følelse at være oprigtig begejstret, eftersom mit 5. semester var ret op ad bakke for at sige det lige ud.. Men det her semester virker til at blive helt vildt fedt! Desuden var det dejligt at se mine søde medstuderende og dejlige uni damer igen.

Efter at have været på uni mødes jeg med Soph, hvor vi tog ud og drak en kop kaffe. Vi delte også en gulerodskage. Efter det var jeg med min mor på posthuset for at hente en pakke, jeg glæder mig til at vise frem her og på Instagram. Om aftenen fik jeg trænet godt igennem (tiltrængt!). Morten havde lavet mad til mig, så forkælet som jeg er.. 👸🏼

Alt i alt var det bare en helt vildt dejlig dag og en god start på det nye semester! Jeg håber, i også havde en dejlig mandag?

Kys, Amalie

Likes

Comments

Personligt, Fashion, Februar 2018

Fashion øreringe: her

Hej søde læsere!

Igår var jeg for første gang til Ciff, der er en modemesse under fashion week, hvor designere, influencers og andre i modebranchen kan få et indblik i de kommende trends. Jeg var inviteret som stylist for hvisk, og det var en vildt fed oplevelse. Hele messen var super inspirerende! Der var live kunst, så mange flotte farver, drinks og dj's. Det hele var så blæret og gennemført - virkelig fedt! Jeg mødtes med en anden stylist derude, da vi sammen skulle stå for take-over af stylisternes snapchat, for at opdatere de andre stylister om de trends, vi så. Vi havde aldrig set hinanden før, men hun var helt vildt sød, og det var rart at dele oplevelsen med nogen.

Nogle af de ting, jeg lagde mærke til derude, var farverne. Særligt en dyb blå farve var gennemgående, men også pink, orange og mørke grøn. Mange af de designere eller stadholdere, jeg talte med, nævnte desuden pastelfarverne, særligt lyserød, gul og lyseblå som nogle af foråret og sommerens tendenser - hvilket jeg er helt vild med! Jeg elsker pastelfarver og glæder mig særligt til at tilføje flere af sådanne elementer til min garderobe.

En anden ting, jeg lagde mærke til, var at leopardprint stadig ikke er til at komme uden om - og hvor er det fedt! Jeg er særligt vild med leopardprint på sko, hvilket der også var virkelig meget af på messen. Inden jeg tog derud, havde jeg overvejet at anskaffe mig et par leopard boots, der kan give liv til et ellers sort eller neutralt outfit. Og jeg blev kun bekræftet i dette, så nu er det bare om at finde de helt rigtige..

Derudover så jeg naturligvis også hvisks nye tiltag og kollektioner, og der er virkelig meget at glæde sig til. Her er fashion smykker fortsat en vinder, sammen med nye og mere farverige tiltag inde for accessories, hvilket jeg tror bliver super fedt. Jeg har linket til de fede fashion øreringe, så i kan se dem, der allerede er fremme nu.

Det var alt i alt bare en super god dag igår, og hold nu op hvor var jeg fyldt med inspiration og indtryk, da jeg kom hjem og kunne smide mine trætte fødder op. Desuden kom jeg hjem med en masse goodiebags, med bl.a. glimmersokker, t-shirts, sovemasker og chokolade - det var virkeligt luksuriøst og jeg føler mig meget heldig. Det er helt klart noget, jeg ønsker at gøre igen. Jeg er lidt nysgerrig - hvad ser i, søde læsere, som de kommende trends?

Kys, Amalie

#nouwinfluencer

Likes

Comments

Fashion, Outfit, Januar 2018

Sweater: her // Nederdel: her // Støvler: her // Ringe: her // Taske: Chanel // Bælte: Gucci

Hej søde læsere!

En kort update siden sidst: Jeg er færdig med eksamen og 5. semester og har nu ferie til d. 5. februar! Det er VIRKELIG noget, jeg trænger til.. Jeg kan mærke på mig selv, at jeg virkelig har været presset de sidste par uger, så derfor er det bare ekstra dejligt endelig at have lidt tid til at koble helt af. Én måde, jeg gør det på, er ved at bruge tid med Soph - hvilket jeg gjorde forleden, hvor vi bl.a. tog disse billeder. Vi var først en tur i Torvehallerne, hvor vi fik en kop kaffe til mig (tydeligvis tiltrængt haha) og en juice til Soph. Det var så hyggeligt at se hende! Kender i det, hvor ens veninde bare kan redde hele ens dag? 💜 Der var desuden pæoner på torvet, hvilket er min absolut blomst, sååå... pænt god dag.

Nå men, både nederdelen og min sweater er noget, jeg er så heldig at have fået i fødselsdagsgave, så det nye outfit skulle selvfølgelig luftes! Jeg er normalt ikke typen, der holder mig til én farve, og slet ikke et helt gråt outfit, men jeg synes alligevel, at frakken og mine accessories i en kombination med de forskelle teksturer og mønstrer spiller super fint sammen. Og så er det bare helt vildt behageligt at have på! Hvilket virkelig er noget, jeg vægter højt. Jeg har fundet links til jer, så i nemt kan shoppe mit look - nederdelen er en sikker vinder hos mig i hvert fald, og jeg har allerede haft den på flere gange..

Jeg håber, i har en rigtig dejlig dag, og at jeres mandag er god ved jer.
Kys, Amalie

Likes

Comments

Fashion, Outfit

Faux fur: Missguided (udsolgt pt) // Smykker: her // Taske: Chanel // Bælte: Gucci

Hej søde læser!

Hvis du har set mit tidligere blogindlæg (her), så ved du, at denne lækre røde faux fur var på min ønskeliste til min fødselsdag. Og se hvad der skete! Jeg var så heldig at få den af min mor og Kim 😍 Jeg har godt nok selv bestilt den hjem, haha.. den har været (og er desværre igen) udsolgt i min størrelse så længe.. Så da jeg så den i medium slog jeg til! Og jeg synes faktisk, den sidder helt perfekt 😍 Hvad synes i? Go eller no-go?

Kys, Amalie

Likes

Comments

Personligt, Fashion, Outfit

1. Udsolgt pt, men fra missguided // 2: Her // 3: Her // 4: Her // 5: Her // 6: Her // 7: Her

Hej søde læsere!
Jeg håber, i har haft en dejlig dag. Jeg har brugt dagen på at arbejde hjemmefra på mit projekt, der skal afleveres mandag aften/nat.. - jeg kan slet ikke vente med at komme i mål med det! Nok om det.. På onsdag, om præcis én uge, er det min fødselsdag. Det bliver lidt underligt i år, da jeg skal bruge dagen på at afholde udstilling af vores projektmodel på Statens Museum for Kunst. Derfor fejrer Soph og jeg dagen allerede tirsdag, mens Morten og jeg forhåbentligt når ud til en sen middag om aftenen på min rigtige fødselsdag.

I forbindelse med min fødselsdag tænkte jeg, at jeg ville vise jer nogle af de ting, jeg ønsker mig. Det kan være svært at finde på ønsker, særligt lige efter jul, men jeg har alligevel fundet lidt, selvom jeg føler mig lidt ideforladt midt i alt eksamenspresset.. Så har i andre foreslag? Hvad ville i ønske jer, hvis det var? Jeg har indsat links, hvis nu i ser noget, i kan lide.

Kys, Amalie

Likes

Comments

Personligt, Friends

Hej søde læsere!

GODT NYTÅR! - lidt forsinket, i know - men er jeg den eneste, der bare har haft vildt travlt i det nye år allerede? Min studiegruppe og jeg afleverer projekt d. 16, og vi er pt. bagud - så jeg har startet året ud med nogle lange, travle dage fyldt med 100 ting på min to do liste...

I forbindelse med det nye år ønsker jeg at dele nogle af de bedste øjeblikke fra 2017 med jer her på bloggen. Nogle af billederne har i måske set på min Instagram: a.christiansen , men langt fra alle har fundet sin vej til internettet - før nu ;) Mit år bød på en masse fantastiske oplevelser, og selvom der naturligvis også har været nedture, så er det de gode ting, jeg vil gemme i mit hjerte. Det var året, hvor vi fejrede min farmor og farfars guldbryllup - en fantastisk dag, fyldt med kærlighed. Her tog jeg dette dejlige billeder af dem, og det var en perfekt anledning til en ny, smuk kjole :i

Det var et år med fantastiske rejser med min dejlige Morten - både til Malaga og Rom. Vi fik slappet totalt af - så meget at jeg græd over at skulle hjem, haha.. At rejse og tilbringe tid med Morten er virkelig noget jeg elsker, og jeg håber, at 2018 bringer en masse nye, spændende oplevelser. I Rom var vi kulturelle og oplevede de større seværdigheder - Colosseum, Vatikanet, Det Sixtinske Kapel, Trivi Fontænen, Den spanske trappe - og italiensk is 😂 I Spanien læste jeg tre krimier, spiste flere is og slappede helt af. Vi så desuden solen stå op ud over havet, hvilket var en fantastisk smuk oplevelse.

2017 var samtidig også det år, hvor Morten og jeg flyttede sammen - så et stort år for kærligheden. Vi har nu boet sammen siden maj 2017, og selvom det hele var lidt hektisk, da vi flyttede sammen, er det den bedste beslutning, jeg tog sidste år. Jeg er så glad, og jeg føler mig virkelig hjemme i vores fælles sted. Der er mangler stadig en del, da det er to lejligheder, der er slået sammen, men det skal nok komme. Den nye lejlighed har også bragt mange gode fester og veninde-aftener med sig, som jeg håber vil fortsætte i det nye år! Desuden har jeg været på en del lækre spa ophold, og det håber jeg helt klart også fortsætter, haha.. (men det er nok ønsketænkning pt :i ).

I sommers fejrede vi min søde mors 50 års fødselsdag - hvilket man SLET ikke kan se på hende! - med en kæmpe have fest. Min mor betyder meget for mig, og det var dejligt at få lov at fejre hende med alle de mennesker, der holder af hende. Derudover har det været et år med en masse kvalitetstid med mine søde veninder - og hertil en masse lækre cafebesøg. Som i nok ved, så elsker jeg at spise brunch haha - tror jeg vil kategorisere det som en af mine største hobbys 😂 Lige inden årsskiftet fandt Soph og jeg et nyt sted, som potentielt kunne blive et stamsted..

I 2016 lykkedes det mig at overtale Morten til et lille juletræ inde i stuen - i 2017 var træet lige så højt som mig. Vi havde det stående næsten hele december, og det er virkelig et af mine yndlings øjeblikke, når et juletræ skal pyntes. For mig er der altid sådan en dejlig stemning omkring det, og med Morten er det bare ekstra særligt. Jeg havde desuden en rigtig dejlig jul. Da mine forældre er skilt, holder jeg altid jul d. 22 og 24 december. I år var d. 24. hos min mor og Kim, hvor der var masser af god mad, drinks, vin, gaver, kærlighed og chokolade. Yes.

Jeg glæder mig meget til at se, hvad 2018 bringer! Jeg har på fornemmelsen, at det bliver et af de store.. Og jeg glæder mig til at dele det med jer. Jeg håber, at i har fået en god start på året, og at jeres 2018 bringer en masse skønne oplevelser. Og jeg håber, i tager godt imod det her indlæg. Det har været dejligt at skrive det, og at tænke tilbage på alle de dejlige minder.

Kys, Amalie

Likes

Comments

Personligt, Food, Friends

Hej darlings!

Nu er det endelig blevet weekend igen og julefrokost-sæsonen har efterhånden været skudt igang i noget tid.. Men i fredags holdt jeg en julefrokost for 5 af mine allertætteste veninder, hvor billederne også er fra. Og det gik simpelthen så godt! Derfor tænkte jeg, at i stedet for at fortælle, hvordan det gik, vil jeg dele nogle tips (der virkede for os) med jer, der skal til at holde venindejulefrokost. Jeg håber, at I måske kan blive inspireret - og del endelig gerne, hvis i selv har gode ideer eller foreslag, så jeg kan blive inspireret til næste års julefrokost!


Maden
Da jeg selv og mine veninder alle er på SU valgte vi at deles om udgifterne. Man kan enten gøre det sådan, at alle tager en ret med hver - men jeg købte ind for os og sørgede for at have maden klar (med hjælp fra Simone), og så delte vi regningen. Det er en god ide at tjekke tilbudsaviser, da mange supermarkeder har tilbud på julemad i december. Med alt mad og en flaske snaps blev det 92kr for hver, og det var utroligt lækkert! Jeg købte alle tingene i Rema 1000, og her er min indkøbsliste:

 • Rugbrød, 2 pakker
 • Snaps (Dild er drikkelig.. )
  Fisk:
 • Sild - Karry, sennup og rød
 • Fiskefiletter, frosne
 • Remolade
 • Citron
  Varmt:
 • Leverpostej
 • Bacon
 • Champignon
 • Hakket kalvekød til frikadeller (jeg brugte denne opskrift)
 • Jeg havde selv mel, havregryn, løg og hvidløg
 • Rødkål
  Andet:
 • Mælk, 2 liter.
 • Æg
 • Smøreost
 • Karry salat (jeg købte den billige og rørte op med et æble)
 • Hønsesalat
 • Tomater
 • Mayo
  Dessert:
 • Ris a la mande (jeg brugte denne opskrift)
 • Jeg havde selv grødris
 • Mandler
 • Fløde
 • Kirsebærsauce
 • Vaniljestang
  Snacks:
 • Nødder
 • Popcorn
 • Gulerødder
 • Dip mix
 • Creme fraiche, 9%

Drikkevarer
Vi havde splejset om en flaske snaps, og derudover tog alle selv med, hvad de ville drikke. Senere på aftenen endte vi dog med at løbe i netto og købe ind til en fælles kande Gin&Tonic, så man kan med fordel sørge for en velkomstdrink eller en fælles drink, hvis man deles om udgifterne. Jeg foreslår sangria, da det er super lækkert og måske godt kan være lidt julet. Hvis man er totalt overskudsagtig og betaler hele gildet selv, så sørg for at købe det, du ved dine veninder godt kan lide.

Bordplan
Hvis dine veninder kender hinanden godt, kan det være en fordel selv at lade dem vælge, hvor de vil sidde. Hvis dine veninder derimod kommer fra forskellige grupper (folkeskolen, gymnasiet, arbejdet..) kan man lave en bordplan på forhånd, så de kommer til at snakke med hinanden på kryds og tværs. Personligt synes jeg her, det er en god ide med en bordplan, hvis denne er velgennemtænkt, sådan så alle sidder nær en, de taler godt med. Et godt tip er samtidig at sætte alle rygerne i en ende, sådan så de andre ikke skal rykke sig for at snakke sammen, når de går ud.

Pynt
Det er en god ide at pynte lidt op, sådan så alle kan komme i julestemning. Det behøver ikke være meget, men et par lyskæder og julekugler rækker langt. Til bordpynt valgte jeg at holde det helt simpelt med et par guldmalede grankogler i hver ende af bordet. Her kan man også vælge julekugler eller en rød dug.

Musikken
Hvis i har været veninder længe, så har i formentligt nogle sange, i forbinder med jeres venskab - sørg for at disse kommer på listen! Og når det nu er julefrokost, kan man heller ikke komme uden om de største juleklassikere, så på med dem også. Min erfaring er, at en god playliste er afgørende, så derfor kan det godt betale sig at lægge lidt tid i dette.

Underholdning
Det er altid lækkert, når værten har taget hånd om festen og planlagt noget underholdning! Til vores havde jeg lavet en pakkeleg og lånt min mors røde hint. Dette var super sjovt, også fordi ingen af pigerne vidste det på forhånd. Det er altså sjovt at lade underholdningen være en overraskelse. Hvis man ikke er til brætspil kan man lege 'Jeg har aldrig' eller lave en række konkurrencer med præmie til vinderen. En anden sjov leg er den, hvor man lægger en seddel under tallerkenen med en opgave, der er hemmelig for de andre og skal udføres under middagen. Eksempler på dette kunne være:

 • Tal kun tysk mens der spises fisk
 • Overkomplimenter leverpostejen
 • Hold en tale om vejret
 • Få alle til at smage på snapsen
 • Råb 'god jul og godt nytår' hver gang der skåles
 • Overbevis din sidedame om, at agurk dræber omkring 90 mennesker om året.
 • Giv din venstre sidedame et kompliment

Prikken over i'et
Det er super god stil at give dine gæster lidt mere, end de forventer og samtidig vise dine veninder, at du holder af dem. Du kan gøre som jeg og lave bordkort af kuverter med et personligt julekort til hver veninde. Det tager lidt tid, men det er super dejligt at få! Jeg skrev bl.a., hvorfor jeg er stolt af dem, og hvilke kvaliteter, jeg særligt værdsætter hos dem. Det er super personligt, og det gik rent ind hos mine veninder. En anden sød ting er at give dine veninder en goodiebag med hjem. Det behøver slet ikke koste meget! Her er 3 eksempler på forskellige poser:

 • Scoreposen: En seddel med 3 scorereplikker, tyggegummi, kondomer, evt. en parfumeprøve
 • Brækposen: Tandbørste, lille tandpasta, en flaskevand, tyggegummi, lommetørklæder
 • Tømmermændsposen: Chips, en dåse cola, en liste over gode serie på netflix


Det var mine forslag - god fornøjelse og god weekend piger!

Kys, Amalie


Likes

Comments

Personligt, Fashion

Øreringe: Her // Bælte: Gucci

Hej darlings!

Hvis der er noget, jeg virkelig har ønsket mig længe, så er det et gucci bælte. Jeg synes, det emmer af stil og luksus, men på SU er det desværre en lige dét, jeg har råd til.. I starten af november skete der så det vildeste. Som i måske har lagt mærke til (haha), er jeg stylist hos hvisk.com, hvilket i kan læse mere om her . Hver måned har de en særlig konkurrence, hvor en eller to heldige stylister kan vinde VIRKELIG lækre præmier! I oktober var der to præmier på højkant - en nunoo taske + et par øringe, og et gucci bælte + et par øreringe.. Og som i nok har gættet by now, så blev det altså mig, der vandt det flotte bælte og de skønne øreringe! Min drøm gik i opfyldelse - hvor heldig har man lige lov til at være?? Og i dag kom det så ind af døren. Helt uvirkeligt, at man kan være SÅ heldig! Jeg kan næsten ikke tro det..

Jeg er virkelig taknemmelig og glad, og derfor måtte jeg bare dele det med jer. Nu glæder jeg mig sindssygt meget til at blive rask og komme ud og bruge det! Jeg har allerede en hel del outfits i tankerne, hvor dette bælte bare vil være prikken over i'et. Jeg har valgt det, så det sidder i taljen og f.eks. kan bruges til kjoler og højtaljede bukser. Jeg håber, i også har en dejlig dag <3

Kys, Amalie

Likes

Comments