Header
People

Kanske inte en helt vanlig måndag då jag och Erica gick till ett hotell ”MJ’s” och drack lite drinkar. Dem hade verkligen en mysig vibe på hela stället och speciellt inredningen som tex flamingo-stolen.
Efteråt så gick vi till MAX, för vi var rätt hungriga. Tog som vanligt ett barn-mål vego (klarar inte av att äta hela vanliga hamburgare) och fick mitt tredje Mumin-glas Woho! Haha.

Efteråt åkte vi både hem & jag fick några timmars sömn men vaknade upp med världens mensvärk och illamående men det var ändå dags för jobb i ett par timmar på H&M, tyvärr så fick jag ringa och sjuka mig till andra jobbpasset ikväll då jag inte vill råka spy av illamående haha.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hängde med finaste vännerna sista gången innan Johanna åkte iväg.

Lagade Vegansk lasagne som seriöst var SÅ HIMLA GOD!

Zucchini, svamp, tomat, Vegansk ost som smakade OST.

Ser inte mycket ut för världen men det är insidan som räknas, hehe.

Kollade på bio med Truls,Emma,Matilda & Erica. Här fångade jag när Erica tog popcorn från mig...

Taco-kväll med sambon min! Såg alldeles fulländad ut, eller hur!?

Jag och mamma var såklart ”on fire” uppe i Falkenberg.

Jobbar inte bara på H&M utan även på bibliotek, har jag sagt det?

Gjorde pannkakor, tänkte göra till dagen efter och värma i micron men hade glömt att vi inte har köpt en microvågsugn än...

Hoppas ni gillar såna här oredigerade, helt vanliga bilder från min iPhone. Det är liksom en liten inblick hur en oredigerad vardag kan se ut för mig.

Kram

Likes

Comments

Jag har väldigt länge varit så att är det inte rent (behöver inte vara kliniskt rent) , saker är i oordning och det viktigaste är det inte mysigt runt omkring mig blir jag smått galen, det liksom kliar i fingrarna på mig.

När saker hänger i min garderob och är vikta i lådor vill jag ha det i färgkoder samt efter vilket sorts plagg.

Jag vill att alla saker ska ha sin egen plats och plotter och skräp ska bort. Jag gillar inte när saker samlas i en hög.

Just nu hemma hos oss är det lite kaos, då mycket skräp uppkommer och speciellt kartonger!

En liten sidenote: man slänger kartonger hela tiden, varje gång man köper skor/kläder eller efter juicen är slut tex. Men när man flyttar så köper man kartonger fast man slänger kartonger varje vecka. Tyckte det var lite kul haha.

Det är just nu jag hade velat ha körkort (har ju inte känt att jag behövt det innan) men då hade jag kunnat göra mycket mer själv tex. Köra till tippen, hämta en tv och annat smått som behövs hemifrån som jag varit för lat för att hämta.

Om jag vunnit pengar just nu hade jag 100% lagt det på min lägenhet och gjort allt perfekt och mysigt.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på ett tåg mot Kävlinge !?
Tydligen var man tvungen att åka till Kävlinge (en liten by i Skåne) från Lund och hoppa på göteborgståget där. Jag är nämligen påväg till Falkenberg där jag ska möta upp mamma och pappa. Mamma är ju hallänning och mormor och morfar har ju bott där i hela deras liv, därför vi är där en hel del. Tyvärr inte så mycket längre då både mormor och morfar har lämnat oss nu.

Jag gillar verkligen Falkenberg som stad, den är mysig på samma sätt som Lund. Lite mindre fik och inte lika stort men sen har inte Lund en massa fina stränder. Nu känner jag att jag bara svamlar på här. Nu ska jag hitta var mitt tåg går ifrån.

Likes

Comments

Det blev hamburgare på vår meny, kött för köttätarna och vego för mig. Måste bara säga att soja-ost cheddar var verkligen god på. Vissa veganska ostar är ju inte goda men en del känner jag knappt skillnad på om den skulle vara mjölkbaserad eller inte.

Truls hade gjort efterrätten som var väldigt fotogenisk.

Erica var såklart också med, men det var hon som ville ha bild på mig & Truls.

Vi avslutade kvällen med fifty shades andra filmen. För torsdag (ikväll) ska vi kolla på den sista filmen på bio.

Kram

Likes

Comments

Emma och jag eller min sambo och jag (hihi) gick på lunch som blev mer som en gosig alla hjärtans dag-dejt. Vi testade ett (nytt!?) ställe i Lund som heter true food och hade bara veganska rätter.
De hade tillochmed en BLT(bacon,lettuce,tomat) sandwich.

Klockan gick rätt snabbt och det var dags för jobb på biblioteket. Men efteråt så är det dejt-dags hos Truls med Erica.

Kram

Likes

Comments

Life

Jag har nog inte bowlat på över 10 år, men det var mycket roligare än förväntat. Jag var dock inte så duktig men jag fick ett par strikes, medan Johanna fick typ varannan strike...

Sista gången på över en månad som vi i "squad" hänger, eftersom Johanna åker till Asien. Bowling var ju ändå en kul & lite speciell grej att göra. Men kanske inte något jag ska börja göra ofta. Brukar folk gå och bowla? Skorna är ju inte särskilt snygga och jag hade nästan kunnat ha storlek 35!?

kram

Likes

Comments

Interior/Design

Vi börjar komma iordning, vi har väldigt mycket köksredskap och glas. Blir väl så när man är två och fått samma saker av vänner och familj men vi har löst det ganska bra.
Såhär ser det ut just nu i två av våra köksskåp! Jag tycker själv det är intressant att kolla hur andra organiserar då jag älskar att organisera både saker och kläder, helst efter färg och olika plagg. Vad tycker ni? Är det kul att se lite mer ”intimt” hur man bor tex. Och hur man har det i sina skrymslen haha!

Kram

Likes

Comments

Johanna hade dukat upp med tapas!
Quesadillas, chark, melon, olika chips, GUACAMOLE MMM, kex & ost, sallad och mycket mer. Åt så mycket att jag nästan sprack, tror vi alla kände oss gravida efter det.

Har varit väldigt duktig på senaste att inte äta mjölkprodukter då jag strävar efter att bli vegan. Men idag blev det en del ost.

Jag har varit vegetarian (lakto-ovo) som det heter sen jag var 19 år men redan sen jag var 18 började jag tänka på att inte använda skinn/päls och produkter som var testade på djur. Jag lever på ett sätt en Vegansk livstil då jag inte köper några produkter som innehåller animaliska ämnen, kläder i ull, täcken av dun osv. Men jag äter ost & choklad (usch)! Jag dricker tex inte mjölk och äter inte ägg.
Det var väldigt enkelt för mig att sluta med kött samt all godis med gris/löss i men jag börjar mer gå mot 100% vegan nu när jag inte bor hemma.

Håller tummarna för mig själv då det är mycket att lära om kosten så man får i sig alla näringsämnen men djuren är dock viktigare.

Kram

Likes

Comments

Klockan 10 möttes Alice & jag upp för en frukost på stan. Med stan menar jag Lund centrum. Vi valde ett ställe som heter coffee break vilket har en superbillig och bra frukost deal. Skulle bjuda Alice på en liten sen födelsedags-frukost och det blev 100kr för båda två, haha. Får ge henne något mer.

Idag ska jag fixa lite här hemma i lägenheten eller lägis som vi säger, jag och Emma har ju blivit sambos nu! Väntar också på en ganska stor matleverans då handla i affär är jobbigt ;)...

Ikväll ska mitt älskade squad (Erica, Emma M & Johanna) träffas i Lomma och mysa. Johanna åker nämligen iväg till Asien en månad vilket kommer vara så skönt för henne men ska inte ljuga, är så avundsjuk!

Nu ska jag städa lite, kram

Likes

Comments