Header

Jag har så otroligt mycket bilder på min dator som jag inte laddat upp någonstans. Dock tar jag ju bilder för mitt egna nöje men man glömmer. Bilderna ovan är ifrån sista dagen på Way Out West ute på bananpiren. Det skulle vara himla kul att gå i år igen och göra det bättre denna gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kom solen fram och likaså vårkänslan, så vad gjorde jag? Jo jag tog vagnen till Deli och satte mig vid kanalen
och åt min sallad. Där fick man även fint sällskap.​

Likes

Comments

I lördags samlades ungefär 40 personer för att fira Sebastian som äntligen fyllt 20 år! Som den underbara person han är hade han fixat hela kalaset så galant. God mat, fabulösa tårtor och en himla massa dans.

Likes

Comments

Kvällen igår började på Franks och slutade på Bryggeriet. Var väl tänkt att jag skulle ta det rätt launa igår men icke sa nicke :) Men oj så kul jag hade! En kväll på stan med tjejkompisarna var precis vad jag behövde, även om jag idag inte mår prima.

Likes

Comments

I fredags bokade jag och Sebastian bord på Made in china som ligger på tredje lång i Linné. Himla trevligt och gott var det, ungefär som kinesisk tapas. Efter att ha käkat oss proppmätta och slukat en flaska vitt gick vi vidare och tog några glas på olika ställen och kvällen avslutades på Excet!

Likes

Comments

I måndags fick man äntligen träffa denne goe tös igen​! Och över en väldigt mysig fika/lunch dessutom. Kändes väldigt fint att få ta plats på en uteservering, var alldeles för länge sedan.  Nu ser jag så mycket fram emot vårens alla häng på diverse uteserveringar och sällskap,  med vårsooooool. 

Likes

Comments

Det knäpptes en del back in October då jag befann mig hos Karin som fyllde myndig.
Det bjöds på både det ena och det andra och givetvis blev det senare en utgång!

Likes

Comments

Goooodmorgon och idag är man uppe med tuppen! trots att jag ställt väckarklockan så vaknade jag en hel timma innan av mig själv. Antar att jag inte är så van vid att få en hel natts sömn. Idag är schemat fullspäckat så nu ska jag om en stund börja fixa mig. 

Likes

Comments

 För en ynka tjugolapp blev denna tisha med ett av mina favvoband på min. Kap!

Likes

Comments