Header

Idag är min 6 arbetsdag i rad men imorgon är jag äntligen ledig en kväll.
startar dagen med en kvarg och lite plugg, vid 14 ska jag ta mig ner mot gymmet och sen jobb 16-01.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

förra veckan så var jag till en tjej här i Uppsala som gör hårförlängningar och även driver en egen webshop med hårgrejer. Supertrevlig, jätteduktig och tro det eller ej men billig!

Jag rekommenderar verkligen er alla som vill ha långt fint hår nu under den tråkiga våren, till studenten eller fint långt hår till sommaren att kontakta henne!

Hon heter Julia och jobbar hemma hos sig i Salabacke, följ henne för mer info på hennes insta lovelyhair.se eller skicka ett mail för tidsbokning till bokning@lovelyhair.se!

jag är supernöjd och jag lovar att ni också kommer att bli de!


www.lovelyhair.se

Likes

Comments

är det lugnt på jobbet och kocken är uttråkad... få får man friterad banan med grapefruktglass och sirap. Mmmm

Likes

Comments

är man en hårt arbetande kvinna *host* och för en gångsskull är ledig en kväll så gör det inget att man äter tacos och dricker en god öl en måndag.

dagen har sprungit ifrån mig. precis skickat in hemtentan med 1,5 h marginal. fixat fransar på finaste Alexandra som åker till Thailand imorgon (inte alls avundsjuk).. hur som, nu tar jag kväll.

Likes

Comments

​legat i soffan och ringt några samtal, skickat några mail, påbörjat plugget och bara önskat att det var typ lördag nu...

Ikväll ska jag jobba men först en dusch och sen ner på stan för några ärenden.
Roligare än så vart de inte idag, ikväll jobbar jag med linnea och de ser jag fram emot. Kanske kastar in nått mer spännande lite senare, hoppas att det händer nå kul på jobbet idag som livar upp lite.

Puss så länge

Likes

Comments

efter en ganska lång dag (läs världens träningsvärk i varenda muskel) så är mina tre kunder för dagen klara och jag är helt slut i ögonen efter 6 timmar med förstoringsglasögon..

men är kunderna nöjda så är jag nöjd!
nu ska jag ta mig en lång dusch och sen göra en kopp te och krypa upp i soffan medans jag inväntar pöjken.
beroende på träningsvärken imorgon ska jag antingen simma eller plugga på förmiddagen och sen ett pass på jobbet.
skulle ju vara skönt att få plugget klart så jag kan fokusera hundra på simningen och ansökan till polisen istället men de lär ta tid så får se hur de blir me de!Likes

Comments

Tänkte sätta mig ner några minuter innan första franskunden dyker upp så jag förstår innebörden i uppgiften.
2 böcker ska läsas om igen för att sedan kunna fördjupa mig i lite smådetaljer. Det jag får tänka är att när detta skit är inskickat så kommer jag vara megastolt över mig själv!


Likes

Comments

Nu är hotellet bokat för min och P's resa till Paris över alla hjärtans dag, wiie!​

Likes

Comments

God kväll, min kropp värker och har precis kommit hem från mammsen efter en god tacosmiddag, där jag även lyckades somna 2 ggr...

Cupen idag gick helt okej, för att inte rört på fläsket på över en månad så gick de iallafall bra för min del, 1 vinst, 1 förlust och 2 oavgjorda gjorde att vi inte gick vidare, vilket var surt då men känns riktigt okej just nu, kommer ändå inte kunna gå på en vecka...

Nu ligger jag i soffan och har precis bokat en fransförlängningstid åt mig själv som en morot efter hemtentan och allt som sker nu i januari, nu i veckan har jag 4 franskunder, 6 jobbpass, ett möte och en hemlig grej som jag kommer publicera om väldigt mycket framöver!

I helgen är jag dock ledig och det ser jag fram emot nå sjukt mycket, ska göra om i köket, träffa Ps föräldrar, avnjuta en god middag med fina vänner och självklart också plugga...
Morgondagen börjar iallafall med en ledig dag från jobb, istället plugg, lite ärenden och 3 franskunder.

Inget roligt inlägg jag vet, men nu ska jag krypa upp i soffan och invänta P som kommer hem från jobbet alldeles strax och kanske be om lite massage, eller bara krypa ner till en film, det visar sig.

Likes

Comments