musik

"But there's a hope that's waiting for you in the dark
You should know you're beautiful just the way you are
And you don't have to change a thing
The world could change its heart
No scars to your beautiful, we're stars and we're Beautiful"

Denna låt ( scars to your Beautiful) har ett budskap som jag önskar att jag hade tagit till mig för några år sedan. Då hade jag en väldigt tuff period med mobbning osv. Den perioden hatade jag mig själv på alla sätt och vis. Många gånger gick det överstyr med mitt självhat. Men för mig fanns det sedan ett ljus i mörkret, det kom in en person i mitt liv som gav mig hopp, som fick mig att känna att jag var fin som jag var. Blondie jag kommer alltid vara tacksam för att du fick mig att inse de. Jag hoppas även att alla där ute kommer att märka att det finns ett ljus , ett hopp i mörkret.

Ta hand om er ! Puss & Kram Brownie<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vårat liv

Japp som det säger i rubriken ikväll blir det ute kväll på Sandra. Förhoppningsvis mycke roliga människor och bra musik. Sällskapet kommer säkert ligga på topp precis som det brukar göra. Sandra öppnar 21:00 och stänger 01:00. Vilka ser man där?
Vi hoppas just nu på fin besök från Lessebo, vem vet kanske blir något där, haha. Vi har i alla fall höga förväntningar på kvällen så hoppas Sandra håller måttet. Och efter ikväll borde vi ha både ont i fötterna och huvudet. Vem vet vad som händer? Vi kanske kommer skratta så mycket så vi gråter eller kanske någon äcklig kille förstör kvällen, Det återstår att se. Puss puss :)

Likes

Comments

Just nu känner jag presis inget. Jag e alldeles tom. Jag vet inte varför och jag vet inte när. Det bara kom över mig. Jag känner inte glädje , smärta , näe inga känslor i huvudtaget. Jag vet inte om det är normalt att känna så här eller inte. Jag vet heller inte när det kommer försvina. Om någon vet varför jag inte känner så eller vad man kan göra åt det får ni gjärna kommentera ❤ Brownie

Likes

Comments

Ja, jag lever med en depression och det är inte något man väljer själv!
Men vad betyder detta egentligen? Ja det är det nog många som tror att dom veta, men det är inte exakt som alla tror.
Den tjejen som du tycker ler hela tiden och ALLTID är glad kanske egentligen är den som mår sämst inuti.
Dom flesta som lever med detta väljer att inte visa det för alla. För man tror att dom ändå inte kommer förstå. Jag säger inte att alla känner såhär men dom flesta gör nog det, och speciellt jag.

Jag läste tidigare idag ett inlägg på Facebook där en tjej skrev att detta är något man själv väljer, men Vrf skulle en person själv välja att må som sämst och känna sig värdelös varje dag eller varje timme. Detta är inte ett val! Detta är en sjukdom, en diagnos du får av en läkare. Du kan inte bara säga "jag lider av en depression" utan att fått denna diagnos av en läkare och jag tror tyvärr det är många som gör det ändå. För det är stor skillnad att må dåligt o känna sig dåligt och att ha en depression.

Men Vrf väljer man att inte snacka om det? Jo för helt ärligt är det så svårt att faktiskt förklara varför man mår som man mår. Ibland så brister man bara ut i tårar eller vill ta livet av sig och man kanske inte alltid vet varför. Jag själv har tänk mycket av dessa tankar och försökt att göra det, jag har skärt mig själv, och jag gråter mig t söms ofta om kvällarna.

Anledningen till att jag berättar detta nu är att jag har fått nog med att höra att det inte är en riktig sjukdom eller att man väljer detta beteende. Om det inte är en riktig sjukdom varför behövs det läkare för att lösa då? Jag har en kompis som tog sitt liv pga depression vilket fick mig o hela hans familj väldigt upprörda. Han var min bästa vän och fanns alltid där för mig, jag visste att han mådde dåligt men JAG själv kunde inte hjälpa honom och han vägrade att gå och snacka med någon. Jag visste inte hur lågt det hade gått men nu är han borta och jag mår SKIT över att jag inte kunde hjälpa mer!

Så tänk efter noga vad ni säger till folk, och hur ni behandlar folk. Och säg till nån vuxen när ni vet att någon mår dåligt även om ni lovat att inte säga något. Så att detta inte händer någon annan. ❤️puss puss/blondie


Likes

Comments

Jag är så trött på falska vänner.
Just nu sitter jag här i skolan själv på lunchen vid skåpen då dom jag trodde var mina vänner inte ens stannade och väntade på mig.
Vi har ofta 3 tjejer och 1 kille i våran tjejgrupp och det kan vara lite komplicerat ibland.
Speciellt när en av tjejerna är typ den jobbigaste tjejen i världen och jag typ får damp på henne. Denna tjejen kan vi kalla tjej 1.
Och den andra tjejen som då blir tjej 2, trodde jag var en av mina bästa vänner men tydligen inte.. Hon brukar ALLLTID vänta på 1 men tydligen så är inte jag lika viktig som henne. Och då att killen inte heller tänker på att dom glömt mig gör ju ganska ont oxå, då han oxå hatar tjej 1 men eftersom han och 2 är tsm så typ följer han efter henne som en liten hund.

Falska vänner är nog det absolut värsta som finns, och speciellt när man verkligen tror att dom är äkta..

Så tänk noga på era handlingar och vem det skadar och vem det hjälper.
/ ❤️❤️ puss puss Blondie❤️

Likes

Comments

Ja, idag skolkar jag .... och enligt mig är anledningen bra. Ja vad ska jag göra i skolan om jag inte lär mig något ? min lärare bryter så jag fattar inte vad det är hon säger. hon ger oss tjocka häften med uppgifter ingen förstår. och hon har satt mig i den sämsta gruppen där ingen går att resonera med, och nej självfallet fick jag inte byta. Teknik brukade vara ett av mina favorit ämnen, och därmed så har jag rätt bra betyg i det... nu är det ämnet förstört och ja nästa betyg lär väl vara ett stort F ... 

Likes

Comments

Jaha Fuck life asså, idag börjar skolan igen👎 Och här ligger jag i sängen och kan absolut inte somna om. Ångest o oro över skolan är något ganska många känner men att behöva ha självmordstankar varje gång man går till skolan är inte rätt. Jag går i en klass där de flesta tjejer super och killarna är riktiga svin. Visst de är svårt att tro de men det är sant.

Jag har sedan länge haft stora problem med min kropp pga knän som sitter fel, ryggen som är sne. Så har tillbringat mycket tid på kryckor. Sedan kommer killarna i min klass och säger att jag bara har dom för att folk ska tycka synd om mig, men Fuck No.... Jag har dom för att jag MÅSTE ha dom.

Att dom håller på såhär i skolan får verkligen mig att må dåligt och aldrig vilja gå dit igen, de är inte direkt de man vill höra i skolan ju.

Och då min klass e väldigt stökig lär man sig ytterst lite. Så en blandning av att må dåligt och inte lära sig ett skit är vad som väntar mig sen idag👎 Fuck life asså..

//puss puss Blondie ❤️

Likes

Comments