Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På kvällen tittade vi på den franska filmen En oväntad vänskap och åt pizza. Mätta och glada!

Likes

Comments

​Tillsammans lagade vi maten. Lovisa Lundström kämpar med att hacka löken. Kvällen avslutas med allsång och dans.  

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra med er!

Här kommer en summering av dagarna som gått:

Onsdagen började med att fransmännen respektive svenskarna höll presentationer för varandra nere i aulan. VI berättade bland annat om Sverige, bjärehalvön och dylikt... Efter det blev stod rundvandring i skolan på schemat samt lunch. Eftermiddagen gick till att gå på tipspromerad, leka midsommarlekar och bygga en midsommarstång nere vid hamnen. Dagen avslutades med pizza och filmtajm ("En oväntad vänskap").

Idag har sport stått på schemat och nu väntas tacokväll!

Likes

Comments

Ingrid och Axeline är tillbaka med bloggen! Vi kommer att uppdatera med information och bilder under veckans gång.

Tisdagen den 15:e september kl.20.40 anlände fransmännen och fransyskorna på tågstationen i Båstad. Alla var pigga och glada trots regnet och åskvädret. 

Ha det bra, så hörs vi!

Likes

Comments

Alla är hemma i välbehåll och vi har tagit med oss nya minnen och kunskaper. Vi är så otroligt tacksamma för den gästvänligheten som de franska familjerna har visat oss.

Vi vill passa på att tacka för den här resan. Ett stort tack till Akademi Båstad Gymnasium som har betalat den här studieresan till Frankrike. Ett stort tack till de tre underbara lärarna som varit med på resan

Susanne Bragard
Eva Werner
Peter Sahlin

Liberté, égalité, fraternitéLikes

Comments

Tisdagen 14/4, sista kvällen. Tillbaka på skolan, åt vi grillat kött med pastasallad. Kl.20 hade skolan anordnat en maskerad. Roliga kostymer, mycket skratt, musik och dans.

Likes

Comments

Efter Rocamadour tog vi bussen vidare till Padirac. Där picknickade vi på tonfiskmackor och chips. Efter fikan gick vi ner i grottan "Gouffre de Padirac". Nere i den kyliga grottan fick vi en guidad och en spännande båttur.

Kolla in hemsidan: http://www.gouffre-de-padirac.com/Likes

Comments

Likes

Comments