Hur kommer söndagen för er som läser detta inlägg! Jag är under utbildning till att läsa änglakort och just nu använder jag mig av ÄRKEÄNGLAKORTENS orakelkort!

Från vänster till höger är morgon/fm, eftermiddag och kväll. Vad ska just DU tänka på?!

MORGON/FM
1 "Allt är väl" Ärkeängeln Jeremiel
Allting sker precis som det är menat, med dolda välsignelser du snart kommer att förstå.
Ibland är det som verkar vara ett problem faktiskt ett bönesvar i förklädnad. När vi ber om hjälp kan universum städa bort det gamla för att göra rum för det nya. Prova att meditera, yoga el andra avspänningsmetoder denna morgon av förändring. Den är enbart till det bättre!

EFTERMIDDAG
2. "Bred ut dina vingar" Ärkeängeln Ariel
Håll inte tillbaka nu. Tidpunkten är perfekt och du är redo att flyga. Även om du kan känna dig skrämd av förändring så välkomna nya möjligheter och var viss om att det är tryggt att följa ditt hjärta. Håll fokus och undvik nejsägare. Du inspirerar andra med att vända utmaningar till segrar!

KVÄLL
3. "Rensa omkring dig" Ärkeängeln Joriel
Rensa upp i röran. Rena energin och använd Feng Shui. Har du det rörigt omkring dig kan det urholka din energi, kreativitet och framgång. Både i hemmet och på arbetet. Använd kvällen till att öppna fönstren och låt frisk luft cirkulera i rummen. Rensa bort störande moment i din fysiska omgivning som inte längre gagnar dig. Du kommer märka stora förbättringar på alla områden i ditt liv som ett resultat av detta.


Ha en fin dag! 👼🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments