Ännu en varm och underbar kväll i september! Har haft en lugn helg med mycket hemmapyssel men som slutade lite trist för dottern. Kom just hem från sin simträning och har stukat fingret.. Simmade visst in i en annan persons ben.

Laga linsgryta med vitlöksstekta räkor till middag! ✔️

Nu blir det film med familjen, återkommer med recension sen!

Likes

Comments

Nu börjar förkylningarna komma. Och det är ju helt naturligt nu när vi tränger in oss på våra jobb, skolor och kollektivtrafik!
Här kommer ett knep som är SÅ bra! Plocka groblad ute i naturen. Skölj av dom och låt de torka ihop. Ta 4-5 st och lägg i en kastrull. Tillsätt 1,5 liter kokande vatten och häll över. Lägg även i några myntablad och häll på 1 skvätt äppelcidervinäger. Låt stå under lock i minst 8 timmar! Sila blandningen genom ett kaffefilter o häll i en flaska. Förvara kallt och drick ett glas morgon, lunch och kväll så fort du börjar få ont i halsen!
Gör underverk!

Likes

Comments

Jag drog ytterligare ett kort till er för söndagen. Ett kort som visar vad du ska tänka på idag!

"Andas" Ärkeängeln Raphael,
Ofta kan det vara så att du omedvetet håller andan när du stressar. Försök att komma ihåg idag att ge dig själv ny styrka med djupa och stadiga andetag. Ta dig till ställen där det finns gott om frisk luft. Du märker att luften är bättre nära vatten. Till o med en dusch eller ett bad sätter dig i kontakt med de positiva joner som associeras med vatten o luft.

Tänkvärt! 🙏🏼👼🏼

Likes

Comments

Hur kommer söndagen för er som läser detta inlägg! Jag är under utbildning till att läsa änglakort och just nu använder jag mig av ÄRKEÄNGLAKORTENS orakelkort!

Från vänster till höger är morgon/fm, eftermiddag och kväll. Vad ska just DU tänka på?!

MORGON/FM
1 "Allt är väl" Ärkeängeln Jeremiel
Allting sker precis som det är menat, med dolda välsignelser du snart kommer att förstå.
Ibland är det som verkar vara ett problem faktiskt ett bönesvar i förklädnad. När vi ber om hjälp kan universum städa bort det gamla för att göra rum för det nya. Prova att meditera, yoga el andra avspänningsmetoder denna morgon av förändring. Den är enbart till det bättre!

EFTERMIDDAG
2. "Bred ut dina vingar" Ärkeängeln Ariel
Håll inte tillbaka nu. Tidpunkten är perfekt och du är redo att flyga. Även om du kan känna dig skrämd av förändring så välkomna nya möjligheter och var viss om att det är tryggt att följa ditt hjärta. Håll fokus och undvik nejsägare. Du inspirerar andra med att vända utmaningar till segrar!

KVÄLL
3. "Rensa omkring dig" Ärkeängeln Joriel
Rensa upp i röran. Rena energin och använd Feng Shui. Har du det rörigt omkring dig kan det urholka din energi, kreativitet och framgång. Både i hemmet och på arbetet. Använd kvällen till att öppna fönstren och låt frisk luft cirkulera i rummen. Rensa bort störande moment i din fysiska omgivning som inte längre gagnar dig. Du kommer märka stora förbättringar på alla områden i ditt liv som ett resultat av detta.


Ha en fin dag! 👼🏼

Likes

Comments

Var och såg mina ungdomsfavoriter på bio i förra veckan! Hade höga förväntningar och blev inte besviken! Filmen är som ett långt avsnitt av tv-serien, något tunn historia men vad gör det när det är Eddie o Patsy man vill se o höra!
Jag ger den 4 av 5 i betyg! 🍾🍾🍾🍾

Likes

Comments